Προτεινόμενη διαδρομή
Πόζναν
Ταξιδέψτε απευθείας στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με αεροπορικά, λεωφορείο
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόζναν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Πόζναν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόζναν από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Russian Railways, Deutsche Bahn, PKP Intercity, FlixBus ή Swebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόζναν - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Για το ταξίδι σας από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πόζναν προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πόζναν - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πόζναν με το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πόζναν είτε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πόλη αναχώρησης
Πόζναν
Πολωνία
Πόλη προορισμού
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σουηδία
Απόσταση
773 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Αναζήτηση διαμονής στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Russian Railways, Deutsche Bahn, PKP Intercity, FlixBus ή Swebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Πόζναν-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πόζναν-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Πόζναν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πόζναν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 773 km μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πόζναν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Πόζναν-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόζναν; Πού θα φτάσω στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πόζναν

Poznań
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πόζναν

Poznan Glowny
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πόζναν

Lawica
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Stockholm
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Stockholm Centralstation
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Arlanda
Χάρτης
Skavsta
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Αναζήτηση διαμονής στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Λεωφορείο Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα λεωφορεία μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πόζναν-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πόζναν προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πόζναν-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τρένα Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πόζναν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πόζναν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πόζναν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Πόζναν προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Russian Railways
Russian Railways
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
PKP Intercity
PKP Intercity
SJ
SJ
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πτήσεις Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Αεροπορικές εταιρείες Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wizzair
Wizzair
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
NextJet
NextJet
Αναζήτηση για πτήσεις Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πόζναν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πόζναν προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πόζναν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης