Προτεινόμενη διαδρομή
Πόζναν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λειψία με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Λειψία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόζναν
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λειψία
Λειψία
Δείτε τιμές
Πόζναν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Kleinmachnow
Kleinmachnow
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λειψία
Λειψία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόζναν στο Λειψία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόζναν από το Λειψία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόζναν στο Λειψία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόζναν και Λειψία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixTrain, Deutsche Bahn, Russian Railways, ADAC PostBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόζναν και Λειψία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόζναν - Λειψία.

Για το ταξίδι σας από το Πόζναν στο Λειψία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πόζναν προς Λειψία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόζναν στο Λειψία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πόζναν Λειψία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πόζναν - Λειψία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πόζναν Λειψία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πόζναν και Λειψία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λειψία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πόζναν είτε στο Λειψία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόζναν στο Λειψία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόζναν Λειψία

Πόλη αναχώρησης
Πόζναν
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Λειψία
Γερμανία
Σαξονία
Απόσταση
334 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόζναν Λειψία
Αναζήτηση διαμονής στο Λειψία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόζναν στο Λειψία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόζναν στο Λειψία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόζναν και Λειψία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixTrain, Deutsche Bahn, Russian Railways, ADAC PostBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόζναν και Λειψία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόζναν και Λειψία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόζναν στο Λειψία;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πόζναν προς το Λειψία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λειψία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πόζναν-Λειψία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πόζναν στο Λειψία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Πόζναν προς το Λειψία.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πόζναν στο Λειψία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πόζναν στο Λειψία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Πόζναν-Λειψία θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πόζναν-Λειψία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόζναν; Πού θα φτάσω στο Λειψία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πόζναν

Poznań
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πόζναν

Poznan Glowny
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λειψία

Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße
Χάρτης
Leipzig central station
Χάρτης
Leipzig Messe
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λειψία

Leipzig Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόζναν Λειψία
Αναζήτηση διαμονής στο Λειψία

Λεωφορείο Πόζναν Λειψία

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πόζναν από Λειψία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λειψία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πόζναν-Λειψία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πόζναν προς Λειψία στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πόζναν και Λειψία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λειψία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Πόζναν Λειψία

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόζναν Λειψία

Τρένα Πόζναν Λειψία

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πόζναν προς το Λειψία, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πόζναν προς το Λειψία μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πόζναν στο Λειψία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λειψία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Πόζναν προς Λειψία

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Russian Railways
Russian Railways
PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πόζναν Λειψία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πόζναν Λειψία

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Πόζναν και Λειψία εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πόζναν στο Λειψία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πόζναν προς Λειψία, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Πόζναν προς το Λειψία εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πόζναν Λειψία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πόζναν Λειψία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης