Προτεινόμενη διαδρομή
Πόζναν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βίλνιους με αεροπορικά, λεωφορείο
Βίλνιους
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόζναν
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Βίλνιους
Βίλνιους
Δείτε τιμές
Πόζναν
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Suwalki
Suwalki
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Βίλνιους
Βίλνιους
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόζναν στο Βίλνιους;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόζναν από το Βίλνιους και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόζναν στο Βίλνιους, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, LOT Polish Airlines, PKP Intercity, Deutsche Bahn ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόζναν - Βίλνιους.

Για το ταξίδι σας από το Πόζναν στο Βίλνιους, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πόζναν προς Βίλνιους

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόζναν στο Βίλνιους, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πόζναν Βίλνιους με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πόζναν - Βίλνιους είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πόζναν Βίλνιους

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πόζναν με το Βίλνιους, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βίλνιους σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πόζναν Βίλνιους

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βίλνιους με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πόζναν είτε στο Βίλνιους.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόζναν στο Βίλνιους για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόζναν Βίλνιους

Πόλη αναχώρησης
Πόζναν
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Βίλνιους
Λιθουανία
Απόσταση
607 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόζναν Βίλνιους
Αναζήτηση διαμονής στο Βίλνιους
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόζναν στο Βίλνιους με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόζναν στο Βίλνιους με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, LOT Polish Airlines, PKP Intercity, Deutsche Bahn ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πόζναν στο Βίλνιους;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πόζναν - Βίλνιους μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πόζναν προς το Βίλνιους;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πόζναν προς το Βίλνιους, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πόζναν Βίλνιους έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόζναν στο Βίλνιους;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πόζναν προς το Βίλνιους είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βίλνιους για να καλύψουν την απόσταση των 607 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πόζναν στο Βίλνιους;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Πόζναν προς το Βίλνιους είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόζναν; Πού θα φτάσω στο Βίλνιους;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πόζναν

Poznań
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πόζναν

Poznan Glowny
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πόζναν

Lawica
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βίλνιους

Vilnius
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βίλνιους

Vilnius
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόζναν Βίλνιους
Αναζήτηση διαμονής στο Βίλνιους

Λεωφορείο Πόζναν Βίλνιους

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πόζναν από Βίλνιους ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βίλνιους, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πόζναν-Βίλνιους. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Πόζναν Βίλνιους

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόζναν Βίλνιους

Τρένα Πόζναν Βίλνιους

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πόζναν προς το Βίλνιους τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πόζναν προς το Βίλνιους, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Πόζναν προς Βίλνιους

PKP Intercity
PKP Intercity
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πόζναν Βίλνιους

Πτήσεις Πόζναν Βίλνιους

Αεροπορικές εταιρείες Πόζναν Βίλνιους

LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Πόζναν Βίλνιους

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πόζναν Βίλνιους

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Πόζναν και Βίλνιους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Πόζναν Βίλνιους για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πόζναν Βίλνιους

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πόζναν Βίλνιους

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης