Προτεινόμενη διαδρομή
Πρίστινα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Λυών
Λυών
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πρίστινα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερόνα
Βερόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λυών
Λυών
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πρίστινα στο Λυών;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πρίστινα από το Λυών και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πρίστινα στο Λυών, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πρίστινα και Λυών, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, TGV Lyria, Blablabus, FlixBus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πρίστινα και Λυών, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πρίστινα - Λυών.

Για το ταξίδι σας από το Πρίστινα στο Λυών, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πρίστινα προς Λυών

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πρίστινα στο Λυών, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πρίστινα Λυών με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πρίστινα - Λυών είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πρίστινα Λυών

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πρίστινα με το Λυών, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λυών σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πρίστινα στο Λυών για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πρίστινα Λυών

Πόλη αναχώρησης
Πρίστινα
Μαυροβούνιο
Πόλη προορισμού
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Απόσταση
1344 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πρίστινα Λυών
Αναζήτηση διαμονής στο Λυών
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πρίστινα στο Λυών με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πρίστινα στο Λυών με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πρίστινα και Λυών που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, TGV Lyria, Blablabus, FlixBus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πρίστινα και Λυών με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πρίστινα και Λυών

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πρίστινα στο Λυών;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πρίστινα και Λυών προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πρίστινα προς το Λυών είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πρίστινα-Λυών μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πρίστινα - Λυών μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πρίστινα στο Λυών;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πρίστινα και Λυών, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πρίστινα προς το Λυών είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λυών (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πρίστινα-Λυών μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πρίστινα προς το Λυών είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λυών για να καλύψουν την απόσταση των 1344 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πρίστινα προς το Λυών;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πρίστινα και Λυών είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1344 km μεταξύ Πρίστινα και Λυών.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πρίστινα προς το Λυών, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λυών πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πρίστινα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πρίστινα προς το Λυών μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πρίστινα; Πού θα φτάσω στο Λυών;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πρίστινα

Pristina
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λυών

Lyon
Χάρτης
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Χάρτης
Lyon Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λυών

Lyon-Perrache
Χάρτης
Lyon-Part-Dieu
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πρίστινα Λυών
Αναζήτηση διαμονής στο Λυών

Λεωφορείο Πρίστινα Λυών

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πρίστινα από Λυών ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λυών, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πρίστινα και Λυών συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λυών για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πρίστινα-Λυών, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πρίστινα-Λυών συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Πρίστινα Λυών

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πρίστινα Λυών

Τρένα Πρίστινα Λυών

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πρίστινα προς το Λυών τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πρίστινα προς το Λυών. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πρίστινα στο Λυών. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πρίστινα και Λυών.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πρίστινα στο Λυών εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λυών είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Πρίστινα προς Λυών

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πρίστινα Λυών

Πτήσεις Πρίστινα Λυών

Αεροπορικές εταιρείες Πρίστινα Λυών

Belair
Belair
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Πρίστινα Λυών

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης