Προτεινόμενη διαδρομή
Πράγα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λάρνακα με αεροπορικά
Λάρνακα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πράγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λάρνακα
Λάρνακα
Δείτε τιμές
Πράγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λάρνακα
Λάρνακα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πράγα στο Λάρνακα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πράγα από το Λάρνακα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πράγα στο Λάρνακα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πράγα και Λάρνακα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Russian Railways, Deutsche Bahn, DeinBus, IC Bus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πράγα και Λάρνακα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πράγα - Λάρνακα.

Για το ταξίδι σας από το Πράγα στο Λάρνακα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πράγα προς Λάρνακα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πράγα στο Λάρνακα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πράγα Λάρνακα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πράγα - Λάρνακα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πράγα Λάρνακα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πράγα με το Λάρνακα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λάρνακα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πράγα στο Λάρνακα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πράγα Λάρνακα

Πόλη αναχώρησης
Πράγα
Τσεχική Δημοκρατία
Πόλη προορισμού
Λάρνακα
Κύπρος
Απόσταση
2295 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα Λάρνακα
Αναζήτηση διαμονής στο Λάρνακα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πράγα στο Λάρνακα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πράγα στο Λάρνακα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πράγα και Λάρνακα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Russian Railways, Deutsche Bahn, DeinBus, IC Bus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πράγα και Λάρνακα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πράγα και Λάρνακα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πράγα στο Λάρνακα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πράγα προς το Λάρνακα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λάρνακα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πράγα προς το Λάρνακα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λάρνακα για να καλύψουν την απόσταση των 2295 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πράγα στο Λάρνακα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πράγα προς το Λάρνακα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πράγα - Λάρνακα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πράγα προς το Λάρνακα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πράγα προς το Λάρνακα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πράγα προς το Λάρνακα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πράγα; Πού θα φτάσω στο Λάρνακα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πράγα

UAN Florenc Praha (Prague)
Χάρτης
Prague Main Railway Station
Χάρτης
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πράγα

Prague hlavní nádraží
Χάρτης
Prague Holesovice
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πράγα

Prague Ruzyne
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λάρνακα

Larnaca
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα Λάρνακα
Αναζήτηση διαμονής στο Λάρνακα

Λεωφορείο Πράγα Λάρνακα

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πράγα και Λάρνακα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λάρνακα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πράγα και Λάρνακα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πράγα-Λάρνακα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Πράγα Λάρνακα

DeinBus
DeinBus
IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πράγα Λάρνακα

Τρένα Πράγα Λάρνακα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πράγα προς το Λάρνακα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πράγα στο Λάρνακα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πράγα και Λάρνακα.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πράγα προς το Λάρνακα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Πράγα προς Λάρνακα

Russian Railways
Russian Railways
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πράγα Λάρνακα

Πτήσεις Πράγα Λάρνακα

Αεροπορικές εταιρείες Πράγα Λάρνακα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Arkia - Israeli Airlines
Arkia - Israeli Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Israir Airlines
Israir Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Cobalt
Cobalt
Czech Airlines
Czech Airlines
El Al
El Al
Smart Wings
Smart Wings
Wizzair
Wizzair
Aerosvit Airlines
Aerosvit Airlines
Ukraine International
Ukraine International
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Germania
Germania
Lufthansa
Lufthansa
Bulgaria Air
Bulgaria Air
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Πράγα Λάρνακα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης