Προτεινόμενη διαδρομή
Άνδρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κύθνος
Κύθνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κίμωλος
Κίμωλος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άνδρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κίμωλος
Κίμωλος
Δείτε τιμές
Άνδρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νάξος
Νάξος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κίμωλος
Κίμωλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άνδρος στο Κίμωλος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άνδρος από το Κίμωλος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άνδρος στο Κίμωλος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άνδρος - Κίμωλος.

Για το ταξίδι σας από το Άνδρος στο Κίμωλος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Άνδρος Κίμωλος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άνδρος στο Κίμωλος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άνδρος Κίμωλος

Πόλη αναχώρησης
Άνδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Κίμωλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
121 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με
Αναζήτηση εισιτηρίων Άνδρος Κίμωλος
Αναζήτηση διαμονής στο Κίμωλος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άνδρος στο Κίμωλος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άνδρος στο Κίμωλος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Άνδρος; Πού θα φτάσω στο Κίμωλος;

Λιμένες αναχώρησης στο Άνδρος

Andros
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κίμωλος

Kimolos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άνδρος Κίμωλος
Αναζήτηση διαμονής στο Κίμωλος

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Άνδρος στο Κίμωλος και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Άνδρος στο Κίμωλος.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Άνδρος-Κίμωλος είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Κίμωλος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Άνδρος-Κίμωλος. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Κίμωλος.
  • 2. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Άνδρος προς Κίμωλος. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Κίμωλος.
  • 3. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Κίμωλος.

Πλοία Άνδρος Κίμωλος

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Άνδρος προς το Κίμωλος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Άνδρος προς το Κίμωλος, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Άνδρος για το Κίμωλος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνδρος - Κίμωλος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Άνδρος και Κίμωλος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ειδικές προσφορές για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνδρος - Κίμωλος μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Αναζητήστε τα δρομολόγια από Άνδρος προς Κίμωλος στη Vivanoda και αποκτήστε πρόσβαση σε ειδικές προσφορές σε πραγματικό χρόνο.

Εταιρείες πλοίων Άνδρος Κίμωλος

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Sea Jets
Sea Jets
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries
ANEK Lines
ANEK Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
Zante Ferries
Zante Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνδρος Κίμωλος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης