Προτεινόμενη διαδρομή
Παρίσι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τίρανα με αεροπορικά
Τίρανα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τίρανα
Τίρανα
Δείτε τιμές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τίρανα
Τίρανα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παρίσι στο Τίρανα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι από το Τίρανα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Τίρανα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Τίρανα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thello, SNCF, Eurolines, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Τίρανα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παρίσι - Τίρανα.

Για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Τίρανα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Παρίσι προς Τίρανα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παρίσι στο Τίρανα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παρίσι Τίρανα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παρίσι - Τίρανα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παρίσι Τίρανα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παρίσι με το Τίρανα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τίρανα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παρίσι στο Τίρανα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παρίσι Τίρανα

Πόλη αναχώρησης
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Πόλη προορισμού
Τίρανα
Αλβανία
Απόσταση
1602 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Τίρανα
Αναζήτηση διαμονής στο Τίρανα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Τίρανα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Τίρανα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παρίσι και Τίρανα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thello, SNCF, Eurolines, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παρίσι και Τίρανα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Τίρανα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παρίσι στο Τίρανα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Παρίσι-Τίρανα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παρίσι - Τίρανα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παρίσι προς το Τίρανα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παρίσι προς το Τίρανα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τίρανα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παρίσι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παρίσι στο Τίρανα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Τίρανα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παρίσι προς το Τίρανα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τίρανα για να καλύψουν την απόσταση των 1602 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παρίσι; Πού θα φτάσω στο Τίρανα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παρίσι

Paris Galliéni
Χάρτης
Paris Quai de Bercy
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παρίσι

Paris-Gare-de-Lyon
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης
Paris Orly
Χάρτης
Beauvais-Tille
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τίρανα

Rinas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Τίρανα
Αναζήτηση διαμονής στο Τίρανα

Λεωφορείο Παρίσι Τίρανα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Παρίσι από Τίρανα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τίρανα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παρίσι-Τίρανα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παρίσι προς Τίρανα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Τίρανα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Παρίσι Τίρανα

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παρίσι Τίρανα

Τρένα Παρίσι Τίρανα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παρίσι προς το Τίρανα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Τίρανα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Παρίσι στο Τίρανα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Τίρανα.

Εταιρείες τρένων από Παρίσι προς Τίρανα

Thello
Thello
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παρίσι Τίρανα

Πτήσεις Παρίσι Τίρανα

Αεροπορικές εταιρείες Παρίσι Τίρανα

Belle Air
Belle Air
Blu-express
Blu-express
Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Livingston
Livingston
Air France
Air France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
XL Airways France
XL Airways France
Easyjet
Easyjet
Adria Airways
Adria Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Παρίσι Τίρανα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης