Προτεινόμενη διαδρομή
Παρίσι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νυρεμβέργη με Carpooling, αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Mannheim
Mannheim
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι από το Νυρεμβέργη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SNCF, ADAC PostBus ή IC Bus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παρίσι - Νυρεμβέργη.

Για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Παρίσι προς Νυρεμβέργη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παρίσι Νυρεμβέργη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παρίσι - Νυρεμβέργη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παρίσι Νυρεμβέργη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παρίσι με το Νυρεμβέργη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νυρεμβέργη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Παρίσι Νυρεμβέργη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Παρίσι είτε στο Νυρεμβέργη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παρίσι Νυρεμβέργη

Πόλη αναχώρησης
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Πόλη προορισμού
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
638 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, αεροπορικά, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SNCF, ADAC PostBus ή IC Bus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Νυρεμβέργη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νυρεμβέργη για να καλύψουν την απόσταση των 638 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Παρίσι-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Παρίσι-Νυρεμβέργη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Παρίσι ή του Νυρεμβέργη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παρίσι - Νυρεμβέργη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παρίσι-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 638 km μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Νυρεμβέργη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παρίσι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Παρίσι Νυρεμβέργη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παρίσι; Πού θα φτάσω στο Νυρεμβέργη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παρίσι

Paris Galliéni
Χάρτης
Paris Quai de Bercy
Χάρτης
Bibliothèque François Mitterrand
Χάρτης
Paris-Bercy
Χάρτης
Orly Sud
Χάρτης
Paris Hôtel de Ville
Χάρτης
Paris Opéra
Χάρτης
Paris Marne La Vallée
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παρίσι

Paris-Est
Χάρτης
Marne-la-Vallée-Chessy
Χάρτης
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νυρεμβέργη

Nürnberg
Χάρτης
Nuremberg
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νυρεμβέργη

Nürnberg Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νυρεμβέργη

Metropolitan Area
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Παρίσι-Νυρεμβέργη είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Νυρεμβέργη σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Νυρεμβέργη, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 3. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Παρίσι-Νυρεμβέργη είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Παρίσι-Νυρεμβέργη. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Νυρεμβέργη.

Λεωφορείο Παρίσι Νυρεμβέργη

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παρίσι-Νυρεμβέργη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παρίσι προς Νυρεμβέργη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Νυρεμβέργη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Παρίσι-Νυρεμβέργη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα εισιτήρια λεωφορείου Παρίσι-Νυρεμβέργη είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε εκ των προτέρων, ειδικά αν κάνετε κράτηση αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν επίσης προσφορές της τελευταίας στιγμής για να γεμίσουν τις εναπομείνασες θέσεις.

Εταιρείες λεωφορείων Παρίσι Νυρεμβέργη

ADAC PostBus
ADAC PostBus
IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
reims-paris.com
reims-paris.com
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παρίσι Νυρεμβέργη

Τρένα Παρίσι Νυρεμβέργη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Παρίσι στο Νυρεμβέργη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Νυρεμβέργη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Παρίσι προς Νυρεμβέργη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SNCF
SNCF
Russian Railways
Russian Railways
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παρίσι Νυρεμβέργη

Πτήσεις Παρίσι Νυρεμβέργη

Αεροπορικές εταιρείες Παρίσι Νυρεμβέργη

Lufthansa
Lufthansa
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Παρίσι Νυρεμβέργη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Παρίσι Νυρεμβέργη

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Νυρεμβέργη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Είναι δυνατόν να ζητήσετε μια στάση στη διαδρομή όταν κάνετε carpooling από το Παρίσι προς το Νυρεμβέργη, αλλά αυτό εξαρτάται από τον οδηγό και τους άλλους επιβάτες. Είναι σημαντικό να το ελέγξετε με τον οδηγό πριν από την κράτηση.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Παρίσι Νυρεμβέργη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Παρίσι Νυρεμβέργη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης