Προτεινόμενη διαδρομή
Παλέρμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τύνιδα με πλοίο, αεροπορικά
Τύνιδα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Τράπανι
Τράπανι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τύνιδα
Τύνιδα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παλέρμο στο Τύνιδα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο από το Τύνιδα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παλέρμο στο Τύνιδα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, FlixBus, Blablacar ή Tunis Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παλέρμο - Τύνιδα.

Για το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Τύνιδα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Παλέρμο προς Τύνιδα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παλέρμο στο Τύνιδα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Παλέρμο Τύνιδα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παλέρμο με το Τύνιδα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τύνιδα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Παλέρμο Τύνιδα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τύνιδα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Παλέρμο είτε στο Τύνιδα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παλέρμο στο Τύνιδα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παλέρμο Τύνιδα

Πόλη αναχώρησης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Πόλη προορισμού
Τύνιδα
Τυνησία
Απόσταση
317 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με πλοίο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Τύνιδα
Αναζήτηση διαμονής στο Τύνιδα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Τύνιδα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Τύνιδα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, FlixBus, Blablacar ή Tunis Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Τύνιδα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Παλέρμο προς το Τύνιδα.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Παλέρμο στο Τύνιδα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παλέρμο προς το Τύνιδα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 317 km μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Παλέρμο Τύνιδα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παλέρμο στο Τύνιδα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Παλέρμο-Τύνιδα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παλέρμο; Πού θα φτάσω στο Τύνιδα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παλέρμο

Punta Raisi
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τύνιδα

Tunis Carthage International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Τύνιδα
Αναζήτηση διαμονής στο Τύνιδα

Λεωφορείο Παλέρμο Τύνιδα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Παλέρμο από Τύνιδα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τύνιδα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Παλέρμο και Τύνιδα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Τύνιδα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παλέρμο-Τύνιδα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παλέρμο προς Τύνιδα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Παλέρμο Τύνιδα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παλέρμο Τύνιδα

Πτήσεις Παλέρμο Τύνιδα

Αεροπορικές εταιρείες Παλέρμο Τύνιδα

Tunis Air
Tunis Air
Αναζήτηση για πτήσεις Παλέρμο Τύνιδα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Παλέρμο Τύνιδα

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Παλέρμο Τύνιδα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Τύνιδα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Παλέρμο προς Τύνιδα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Παλέρμο Τύνιδα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Παλέρμο Τύνιδα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης