Προτεινόμενη διαδρομή
Παλάνγκα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντόβερ
Ντόβερ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παλάνγκα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ντόβερ
Ντόβερ
Δείτε τιμές
Παλάνγκα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γλασκώβη
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντόβερ
Ντόβερ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παλάνγκα στο Ντόβερ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παλάνγκα από το Ντόβερ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παλάνγκα στο Ντόβερ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Virgin Trains, ScotRail, East Coast, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παλάνγκα - Ντόβερ.

Για το ταξίδι σας από το Παλάνγκα στο Ντόβερ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Παλάνγκα προς Ντόβερ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παλάνγκα στο Ντόβερ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παλάνγκα Ντόβερ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παλάνγκα - Ντόβερ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παλάνγκα Ντόβερ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παλάνγκα με το Ντόβερ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντόβερ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παλάνγκα στο Ντόβερ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παλάνγκα Ντόβερ

Πόλη αναχώρησης
Παλάνγκα
Λιθουανία
Πόλη προορισμού
Ντόβερ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1405 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλάνγκα Ντόβερ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόβερ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλάνγκα στο Ντόβερ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλάνγκα στο Ντόβερ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Trains, ScotRail, East Coast, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παλάνγκα προς το Ντόβερ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1405 km μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παλάνγκα προς το Ντόβερ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Παλάνγκα Ντόβερ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παλάνγκα προς το Ντόβερ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παλάνγκα στο Ντόβερ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παλάνγκα προς το Ντόβερ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ντόβερ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Παλάνγκα-Ντόβερ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παλάνγκα προς το Ντόβερ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντόβερ για να καλύψουν την απόσταση των 1405 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παλάνγκα στο Ντόβερ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Παλάνγκα ή του Ντόβερ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παλάνγκα-Ντόβερ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παλάνγκα - Ντόβερ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παλάνγκα; Πού θα φτάσω στο Ντόβερ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παλάνγκα

Palanga International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντόβερ

Dover Ferry Port
Χάρτης
Dover
Χάρτης
Dover town centre
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντόβερ

Dover Priory
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλάνγκα Ντόβερ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόβερ

Λεωφορείο Παλάνγκα Ντόβερ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Παλάνγκα από Ντόβερ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντόβερ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παλάνγκα-Ντόβερ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παλάνγκα προς Ντόβερ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Παλάνγκα Ντόβερ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παλάνγκα Ντόβερ

Τρένα Παλάνγκα Ντόβερ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παλάνγκα προς το Ντόβερ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Παλάνγκα στο Ντόβερ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Παλάνγκα και Ντόβερ.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Παλάνγκα προς το Ντόβερ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Παλάνγκα προς το Ντόβερ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Παλάνγκα προς Ντόβερ

Virgin Trains
Virgin Trains
ScotRail
ScotRail
East Coast
East Coast
Southeastern
Southeastern
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παλάνγκα Ντόβερ

Πτήσεις Παλάνγκα Ντόβερ

Αεροπορικές εταιρείες Παλάνγκα Ντόβερ

British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
KLM
KLM
Αναζήτηση για πτήσεις Παλάνγκα Ντόβερ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης