Προτεινόμενη διαδρομή
Πίζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρέγκενσμπουργκ με λεωφορείο, Carpooling
Ρέγκενσμπουργκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πίζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρέγκενσμπουργκ
Ρέγκενσμπουργκ
Δείτε τιμές
Πίζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ρέγκενσμπουργκ
Ρέγκενσμπουργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πίζα από το Ρέγκενσμπουργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Vogtlandbahn, ÖBB, FlixBus ή DeinBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πίζα - Ρέγκενσμπουργκ.

Για το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πίζα προς Ρέγκενσμπουργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πίζα Ρέγκενσμπουργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πίζα - Ρέγκενσμπουργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πίζα με το Ρέγκενσμπουργκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρέγκενσμπουργκ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρέγκενσμπουργκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πίζα είτε στο Ρέγκενσμπουργκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Πόλη αναχώρησης
Πίζα
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Ρέγκενσμπουργκ
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
604 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Ρέγκενσμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ρέγκενσμπουργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Vogtlandbahn, ÖBB, FlixBus ή DeinBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Πίζα προς το Ρέγκενσμπουργκ.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πίζα προς το Ρέγκενσμπουργκ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 604 km μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρέγκενσμπουργκ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πίζα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Πίζα-Ρέγκενσμπουργκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Πίζα-Ρέγκενσμπουργκ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πίζα-Ρέγκενσμπουργκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πίζα; Πού θα φτάσω στο Ρέγκενσμπουργκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πίζα

Pisa
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πίζα

Pisa Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πίζα

Gal Galilei
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρέγκενσμπουργκ

Regensburg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ρέγκενσμπουργκ

Regensburg Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Ρέγκενσμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ρέγκενσμπουργκ

Λεωφορείο Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρέγκενσμπουργκ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πίζα-Ρέγκενσμπουργκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πίζα προς Ρέγκενσμπουργκ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
LEO Express
LEO Express
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Τρένα Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρέγκενσμπουργκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πίζα προς το Ρέγκενσμπουργκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Πίζα προς Ρέγκενσμπουργκ

Trenitalia
Trenitalia
Vogtlandbahn
Vogtlandbahn
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Πτήσεις Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Αεροπορικές εταιρείες Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Air One
Air One
Czech Airlines
Czech Airlines
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Πίζα και Ρέγκενσμπουργκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πίζα στο Ρέγκενσμπουργκ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πίζα προς Ρέγκενσμπουργκ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Πίζα Ρέγκενσμπουργκ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πίζα Ρέγκενσμπουργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης