Προτεινόμενη διαδρομή
Πίζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με αεροπορικά
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πίζα
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Πίζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πίζα από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Alitalia ή Norwegian Air Shuttle), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πίζα - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Για το ταξίδι σας από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πίζα προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πίζα - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πίζα με το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πόλη αναχώρησης
Πίζα
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
2877 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση διαμονής στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Alitalia ή Norwegian Air Shuttle, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Πίζα-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πίζα προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πίζα-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πίζα προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2877 km μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πίζα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πίζα; Πού θα φτάσω στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πίζα

Pisa
Χάρτης
Pisa
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πίζα

Pisa Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πίζα

Gal Galilei
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

la Luz
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Gran Canaria
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση διαμονής στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πλοία Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Πίζα προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Πίζα για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πίζα - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Λεωφορείο Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πίζα-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τρένα Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πίζα προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πίζα στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πίζα προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Πίζα προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πτήσεις Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Αεροπορικές εταιρείες Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Binter Canarias
Binter Canarias
Luxair
Luxair
TUIfly
TUIfly
Transavia.com
Transavia.com
NAYSA
NAYSA
Αναζήτηση για πτήσεις Πίζα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης