Προτεινόμενη διαδρομή
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σόφια με αεροπορικά
Σόφια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με πλοίο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σόφια
Σόφια
Δείτε τιμές
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σάλτσμπουργκ
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Σόφια
Σόφια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα) από το Σόφια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Vueling Airlines, Wizzair, Alitalia ή Acciona Trasmediterránea), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάλμα (Μαγιόρκα) - Σόφια.

Για το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Σόφια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάλμα (Μαγιόρκα) με το Σόφια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σόφια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Πόλη αναχώρησης
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Πόλη προορισμού
Σόφια
Βουλγαρία
Απόσταση
1761 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια
Αναζήτηση διαμονής στο Σόφια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Vueling Airlines, Wizzair, Alitalia ή Acciona Trasmediterránea, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Σόφια;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Σόφια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σόφια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάλμα (Μαγιόρκα)-Σόφια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Σόφια;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1761 km μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Σόφια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα); Πού θα φτάσω στο Σόφια;

Λιμένες αναχώρησης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma de Mallorca
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma Mallorca
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σόφια

Sofia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σόφια

Vrazhdebna
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια
Αναζήτηση διαμονής στο Σόφια

Πλοία Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Σόφια με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Λεωφορείο Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πάλμα (Μαγιόρκα)-Σόφια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Σόφια στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σόφια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Σόφια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Πτήσεις Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Αεροπορικές εταιρείες Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Wizzair
Wizzair
Alitalia
Alitalia
Bulgaria Air
Bulgaria Air
Ryanair
Ryanair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Air Europa
Air Europa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Meridiana
Meridiana
Eurowings
Eurowings
Αναζήτηση για πτήσεις Πάλμα (Μαγιόρκα) Σόφια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης