Προτεινόμενη διαδρομή
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με αεροπορικά
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κατάνια
Κατάνια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα) από το Παλέρμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Volotea, Vueling Airlines, Air Berlin ή Acciona Trasmediterránea), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάλμα (Μαγιόρκα) - Παλέρμο.

Για το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Παλέρμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάλμα (Μαγιόρκα) με το Παλέρμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Παλέρμο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πάλμα (Μαγιόρκα) είτε στο Παλέρμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Πόλη αναχώρησης
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Πόλη προορισμού
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
941 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Volotea, Vueling Airlines, Air Berlin ή Acciona Trasmediterránea, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Παλέρμο.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Παλέρμο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 941 km μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Παλέρμο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πάλμα (Μαγιόρκα) νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάλμα (Μαγιόρκα)-Παλέρμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα); Πού θα φτάσω στο Παλέρμο;

Λιμένες αναχώρησης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma de Mallorca
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma Mallorca
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Παλέρμο

Punta Raisi
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο

Πλοία Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Παλέρμο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Πάλμα (Μαγιόρκα) για το Παλέρμο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάλμα (Μαγιόρκα) - Παλέρμο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Λεωφορείο Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πάλμα (Μαγιόρκα)-Παλέρμο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Παλέρμο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πάλμα (Μαγιόρκα) από Παλέρμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Παλέρμο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Πτήσεις Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Αεροπορικές εταιρείες Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Volotea
Volotea
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Παλέρμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Παλέρμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πάλμα (Μαγιόρκα) Παλέρμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης