Προτεινόμενη διαδρομή
Ουτρέχτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αλικάντε
Αλικάντε
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ουτρέχτη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Αλικάντε
Αλικάντε
Δείτε τιμές
Ουτρέχτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αλικάντε με λεωφορείο
Αλικάντε
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ουτρέχτη στο Αλικάντε;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ουτρέχτη από το Αλικάντε και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ουτρέχτη στο Αλικάντε, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ουτρέχτη και Αλικάντε, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablabus, Eurolines, Ryanair ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ουτρέχτη και Αλικάντε, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ουτρέχτη - Αλικάντε.

Για το ταξίδι σας από το Ουτρέχτη στο Αλικάντε, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ουτρέχτη προς Αλικάντε

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ουτρέχτη στο Αλικάντε, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ουτρέχτη Αλικάντε

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ουτρέχτη με το Αλικάντε, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αλικάντε σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ουτρέχτη στο Αλικάντε για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ουτρέχτη Αλικάντε

Πόλη αναχώρησης
Ουτρέχτη
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Αλικάντε
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Απόσταση
1589 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ουτρέχτη Αλικάντε
Αναζήτηση διαμονής στο Αλικάντε
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ουτρέχτη στο Αλικάντε με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ουτρέχτη στο Αλικάντε με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ουτρέχτη και Αλικάντε που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablabus, Eurolines, Ryanair ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ουτρέχτη και Αλικάντε με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ουτρέχτη και Αλικάντε

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ουτρέχτη προς το Αλικάντε;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ουτρέχτη προς το Αλικάντε, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αλικάντε πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ουτρέχτη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ουτρέχτη στο Αλικάντε;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ουτρέχτη και Αλικάντε, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ουτρέχτη προς το Αλικάντε είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αλικάντε για να καλύψουν την απόσταση των 1589 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ουτρέχτη; Πού θα φτάσω στο Αλικάντε;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ουτρέχτη

Utrecht
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αλικάντε

Alicante
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αλικάντε

Alicante-Elche
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ουτρέχτη Αλικάντε
Αναζήτηση διαμονής στο Αλικάντε

Λεωφορείο Ουτρέχτη Αλικάντε

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ουτρέχτη-Αλικάντε. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ουτρέχτη και Αλικάντε συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αλικάντε για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ουτρέχτη-Αλικάντε ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ουτρέχτη προς Αλικάντε στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ουτρέχτη Αλικάντε

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ουτρέχτη Αλικάντε

Πτήσεις Ουτρέχτη Αλικάντε

Αεροπορικές εταιρείες Ουτρέχτη Αλικάντε

Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Europa
Air Europa
Αναζήτηση για πτήσεις Ουτρέχτη Αλικάντε

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης