Προτεινόμενη διαδρομή
Οράν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαρκελώνη με αεροπορικά
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Οράν
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Αλικάντε
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Οράν
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Μασσαλία
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Οράν στο Βαρκελώνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Οράν από το Βαρκελώνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Οράν στο Βαρκελώνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Οράν - Βαρκελώνη.

Για το ταξίδι σας από το Οράν στο Βαρκελώνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Οράν Βαρκελώνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Οράν προς Βαρκελώνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Οράν στο Βαρκελώνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Οράν Βαρκελώνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Οράν - Βαρκελώνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Οράν Βαρκελώνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Οράν με το Βαρκελώνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βαρκελώνη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Οράν Βαρκελώνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βαρκελώνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Οράν είτε στο Βαρκελώνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Οράν στο Βαρκελώνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Οράν Βαρκελώνη

Πόλη αναχώρησης
Οράν
Αλγερία
Πόλη προορισμού
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Απόσταση
678 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Οράν Βαρκελώνη
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρκελώνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Οράν στο Βαρκελώνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Οράν στο Βαρκελώνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Οράν στο Βαρκελώνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Οράν προς το Βαρκελώνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βαρκελώνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Οράν-Βαρκελώνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Οράν προς το Βαρκελώνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 678 km μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Οράν προς το Βαρκελώνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Οράν στο Βαρκελώνη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Οράν προς το Βαρκελώνη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Οράν-Βαρκελώνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Οράν στο Βαρκελώνη;
Άνεση Το πλοίο Οράν-Βαρκελώνη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Βαρκελώνη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Βαρκελώνη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Οράν στο Βαρκελώνη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Οράν στο Βαρκελώνη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Οράν προς το Βαρκελώνη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Οράν; Πού θα φτάσω στο Βαρκελώνη;

Λιμένες αναχώρησης στο Οράν

Oran
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Οράν

Es Senia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βαρκελώνη

Barcelone Norte
Χάρτης
Barcelone Sants
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βαρκελώνη

Barcelona-Sants
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βαρκελώνη

Barcelona-El Prat
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Οράν Βαρκελώνη
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρκελώνη

Πλοία Οράν Βαρκελώνη

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Οράν για το Βαρκελώνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Οράν - Βαρκελώνη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Οράν Βαρκελώνη

Algérie Ferries
Algérie Ferries
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Οράν Βαρκελώνη

Λεωφορείο Οράν Βαρκελώνη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Οράν-Βαρκελώνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Οράν προς Βαρκελώνη στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Οράν από Βαρκελώνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βαρκελώνη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Οράν Βαρκελώνη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Οράν Βαρκελώνη

Τρένα Οράν Βαρκελώνη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Οράν προς το Βαρκελώνη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Οράν προς το Βαρκελώνη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Οράν και Βαρκελώνη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Οράν προς Βαρκελώνη

Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Οράν Βαρκελώνη

Πτήσεις Οράν Βαρκελώνη

Αεροπορικές εταιρείες Οράν Βαρκελώνη

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Algerie
Air Algerie
Iberia
Iberia
Aigle Azur
Aigle Azur
Αναζήτηση για πτήσεις Οράν Βαρκελώνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Οράν Βαρκελώνη

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Οράν Βαρκελώνη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Οράν στο Βαρκελώνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Οράν προς Βαρκελώνη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Οράν προς το Βαρκελώνη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Οράν Βαρκελώνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Οράν Βαρκελώνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης