Προτεινόμενη διαδρομή
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπρνο με λεωφορείο, Carpooling
Μπρνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπρνο
Μπρνο
Δείτε τιμές
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρέγκενσμπουργκ
Ρέγκενσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπρνο
Μπρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη από το Μπρνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ÖBB, Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus ή LEO Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Νυρεμβέργη - Μπρνο.

Για το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Νυρεμβέργη προς Μπρνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Νυρεμβέργη Μπρνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Νυρεμβέργη - Μπρνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Νυρεμβέργη Μπρνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Νυρεμβέργη με το Μπρνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπρνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Νυρεμβέργη Μπρνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπρνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Νυρεμβέργη είτε στο Μπρνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Νυρεμβέργη Μπρνο

Πόλη αναχώρησης
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Μπρνο
Τσεχική Δημοκρατία
Απόσταση
403 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Νυρεμβέργη Μπρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ÖBB, Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus ή LEO Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Νυρεμβέργη προς το Μπρνο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Νυρεμβέργη προς το Μπρνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπρνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Νυρεμβέργη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Νυρεμβέργη προς το Μπρνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπρνο για να καλύψουν την απόσταση των 403 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Νυρεμβέργη - Μπρνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Νυρεμβέργη Μπρνο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Νυρεμβέργη; Πού θα φτάσω στο Μπρνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Νυρεμβέργη

Nuremberg
Χάρτης
Nürnberg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Νυρεμβέργη

Nürnberg Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Νυρεμβέργη

Metropolitan Area
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπρνο

Brno
Χάρτης
Brno Hotel Grand
Χάρτης
Brno Zvonařka
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Νυρεμβέργη Μπρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρνο

Λεωφορείο Νυρεμβέργη Μπρνο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Νυρεμβέργη-Μπρνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Νυρεμβέργη-Μπρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Νυρεμβέργη προς Μπρνο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Νυρεμβέργη Μπρνο

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
IC Bus
IC Bus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Νυρεμβέργη Μπρνο

Τρένα Νυρεμβέργη Μπρνο

Τα τρένα μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Νυρεμβέργη προς το Μπρνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο.

Εταιρείες τρένων από Νυρεμβέργη προς Μπρνο

ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Νυρεμβέργη Μπρνο

Πτήσεις Νυρεμβέργη Μπρνο

Αεροπορικές εταιρείες Νυρεμβέργη Μπρνο

Air Berlin
Air Berlin
Eurowings
Eurowings
Αναζήτηση για πτήσεις Νυρεμβέργη Μπρνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Νυρεμβέργη Μπρνο

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη στο Μπρνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Νυρεμβέργη προς Μπρνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Νυρεμβέργη και Μπρνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Νυρεμβέργη Μπρνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Νυρεμβέργη Μπρνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης