Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βούρτσμπουργκ με λεωφορείο, τρένο, Carpooling
Βούρτσμπουργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη από το Βούρτσμπουργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ÖBB, Deutsche Bahn, Blablacar, ADAC PostBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Νυρεμβέργη - Βούρτσμπουργκ.

Για το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Νυρεμβέργη προς Βούρτσμπουργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Νυρεμβέργη - Βούρτσμπουργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βούρτσμπουργκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Νυρεμβέργη είτε στο Βούρτσμπουργκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Πόλη αναχώρησης
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Βούρτσμπουργκ
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
91 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Βούρτσμπουργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ÖBB, Deutsche Bahn, Blablacar, ADAC PostBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Νυρεμβέργη-Βούρτσμπουργκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Νυρεμβέργη - Βούρτσμπουργκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Νυρεμβέργη προς το Βούρτσμπουργκ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βούρτσμπουργκ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Νυρεμβέργη-Βούρτσμπουργκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Νυρεμβέργη προς το Βούρτσμπουργκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βούρτσμπουργκ για να καλύψουν την απόσταση των 91 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη προς το Βούρτσμπουργκ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Νυρεμβέργη; Πού θα φτάσω στο Βούρτσμπουργκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Νυρεμβέργη

Nürnberg
Χάρτης
Nuremberg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Νυρεμβέργη

Nürnberg Hbf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βούρτσμπουργκ

Würzburg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βούρτσμπουργκ

Würzburg Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Βούρτσμπουργκ

Λεωφορείο Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βούρτσμπουργκ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Νυρεμβέργη-Βούρτσμπουργκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Νυρεμβέργη προς Βούρτσμπουργκ στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Νυρεμβέργη-Βούρτσμπουργκ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Τρένα Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βούρτσμπουργκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από το ναύλο και την πολιτική ακύρωσης της σιδηροδρομικής εταιρείας. Εάν το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Νυρεμβέργη προς το Βούρτσμπουργκ δεν μπορεί να επιστραφεί, ενδέχεται να υπάρχουν επιλογές για την ανταλλαγή ή την αλλαγή του με επιπλέον χρέωση.

Εταιρείες τρένων από Νυρεμβέργη προς Βούρτσμπουργκ

ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Νυρεμβέργη προς το Βούρτσμπουργκ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Βούρτσμπουργκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη στο Βούρτσμπουργκ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Νυρεμβέργη προς Βούρτσμπουργκ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Νυρεμβέργη Βούρτσμπουργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης