Προτεινόμενη διαδρομή
Ντούισμπουργκ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντούισμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές
Ντούισμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντούισμπουργκ από το Χανιά και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, ADAC PostBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντούισμπουργκ - Χανιά.

Για το ταξίδι σας από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντούισμπουργκ προς Χανιά

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντούισμπουργκ Χανιά με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντούισμπουργκ - Χανιά είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντούισμπουργκ Χανιά

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντούισμπουργκ με το Χανιά, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Χανιά σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντούισμπουργκ Χανιά

Πόλη αναχώρησης
Ντούισμπουργκ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
2240 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντούισμπουργκ Χανιά
Αναζήτηση διαμονής στο Χανιά
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, ADAC PostBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ντούισμπουργκ προς το Χανιά είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ντούισμπουργκ-Χανιά θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντούισμπουργκ-Χανιά μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ντούισμπουργκ - Χανιά μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ντούισμπουργκ προς το Χανιά είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Χανιά (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντούισμπουργκ-Χανιά μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ντούισμπουργκ προς το Χανιά είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Χανιά για να καλύψουν την απόσταση των 2240 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντούισμπουργκ προς το Χανιά;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2240 km μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ντούισμπουργκ προς το Χανιά, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Χανιά πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ντούισμπουργκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ντούισμπουργκ προς το Χανιά μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντούισμπουργκ; Πού θα φτάσω στο Χανιά;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντούισμπουργκ

Duisburg
Χάρτης
Duisburg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντούισμπουργκ

Duisburg Hbf
Χάρτης
Duisburg-Buchholz
Χάρτης
Duisburg-Großenbaum
Χάρτης
Duisburg Schlenk
Χάρτης
Duisburg-Rahm
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Χανιά

Souda
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντούισμπουργκ Χανιά
Αναζήτηση διαμονής στο Χανιά

Λεωφορείο Ντούισμπουργκ Χανιά

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ντούισμπουργκ-Χανιά ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ντούισμπουργκ προς Χανιά στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Χανιά για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντούισμπουργκ από Χανιά ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Χανιά, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ντούισμπουργκ Χανιά

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντούισμπουργκ Χανιά

Τρένα Ντούισμπουργκ Χανιά

Τα τρένα μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ντούισμπουργκ στο Χανιά. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ντούισμπουργκ και Χανιά.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ντούισμπουργκ προς το Χανιά τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ντούισμπουργκ προς το Χανιά. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ντούισμπουργκ προς Χανιά

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντούισμπουργκ Χανιά

Πτήσεις Ντούισμπουργκ Χανιά

Αεροπορικές εταιρείες Ντούισμπουργκ Χανιά

TUIfly
TUIfly
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Sunexpress
Sunexpress
Αναζήτηση για πτήσεις Ντούισμπουργκ Χανιά

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης