Προτεινόμενη διαδρομή
Νιμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μασσαλία
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νιμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές
Νιμ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Νιμ στο Ρόδος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Νιμ από το Ρόδος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Νιμ στο Ρόδος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Νιμ και Ρόδος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Eurolines, ALSA, Blablabus ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Νιμ και Ρόδος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Νιμ - Ρόδος.

Για το ταξίδι σας από το Νιμ στο Ρόδος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Νιμ προς Ρόδος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Νιμ στο Ρόδος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Νιμ Ρόδος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Νιμ - Ρόδος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Νιμ Ρόδος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Νιμ με το Ρόδος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρόδος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Νιμ στο Ρόδος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Νιμ Ρόδος

Πόλη αναχώρησης
Νιμ
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Πόλη προορισμού
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
2179 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Νιμ Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νιμ στο Ρόδος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νιμ στο Ρόδος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Νιμ και Ρόδος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Eurolines, ALSA, Blablabus ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Νιμ και Ρόδος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νιμ και Ρόδος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Νιμ προς το Ρόδος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Νιμ και Ρόδος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2179 km μεταξύ Νιμ και Ρόδος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Νιμ προς το Ρόδος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Νιμ Ρόδος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρόδος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Νιμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Νιμ στο Ρόδος;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Νιμ προς το Ρόδος είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Νιμ ή του Ρόδος βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Νιμ-Ρόδος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Νιμ - Ρόδος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Νιμ στο Ρόδος;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Νιμ και Ρόδος είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Νιμ και Ρόδος, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Νιμ-Ρόδος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Νιμ προς το Ρόδος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρόδος για να καλύψουν την απόσταση των 2179 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Νιμ; Πού θα φτάσω στο Ρόδος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Νιμ

Nimes
Χάρτης
Parking Relais Nîmes Parnasse
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Νιμ

Nîmes
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρόδος

Diagoras
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Νιμ Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος

Λεωφορείο Νιμ Ρόδος

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Νιμ από Ρόδος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ρόδος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Νιμ-Ρόδος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Νιμ προς Ρόδος στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Νιμ και Ρόδος προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Νιμ και Ρόδος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρόδος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Νιμ Ρόδος

Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Νιμ Ρόδος

Τρένα Νιμ Ρόδος

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Νιμ προς το Ρόδος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Νιμ προς το Ρόδος μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Νιμ στο Ρόδος. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Νιμ και Ρόδος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Νιμ στο Ρόδος εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρόδος είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Νιμ προς Ρόδος

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Νιμ Ρόδος

Πτήσεις Νιμ Ρόδος

Αεροπορικές εταιρείες Νιμ Ρόδος

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Meridiana
Meridiana
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Νιμ Ρόδος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης