Προτεινόμενη διαδρομή
Ναντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αϊντχόβεν με Carpooling, λεωφορείο
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ναντ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές
Ναντ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ναντ στο Αϊντχόβεν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ναντ από το Αϊντχόβεν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ναντ στο Αϊντχόβεν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, OUIGO, FlixBus, Blablabus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ναντ - Αϊντχόβεν.

Για το ταξίδι σας από το Ναντ στο Αϊντχόβεν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ναντ προς Αϊντχόβεν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ναντ στο Αϊντχόβεν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ναντ Αϊντχόβεν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ναντ - Αϊντχόβεν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ναντ Αϊντχόβεν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ναντ με το Αϊντχόβεν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αϊντχόβεν σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ναντ Αϊντχόβεν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Αϊντχόβεν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ναντ είτε στο Αϊντχόβεν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ναντ στο Αϊντχόβεν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ναντ Αϊντχόβεν

Πόλη αναχώρησης
Ναντ
Γαλλία
Περιοχή του Λίγηρα
Πόλη προορισμού
Αϊντχόβεν
Ολλανδία
Απόσταση
692 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ναντ Αϊντχόβεν
Αναζήτηση διαμονής στο Αϊντχόβεν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ναντ στο Αϊντχόβεν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ναντ στο Αϊντχόβεν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, OUIGO, FlixBus, Blablabus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ναντ στο Αϊντχόβεν;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ναντ προς το Αϊντχόβεν.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ναντ στο Αϊντχόβεν.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ναντ στο Αϊντχόβεν;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ναντ-Αϊντχόβεν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ναντ στο Αϊντχόβεν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ναντ-Αϊντχόβεν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ναντ προς το Αϊντχόβεν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 692 km μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αϊντχόβεν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ναντ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ναντ; Πού θα φτάσω στο Αϊντχόβεν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ναντ

Nantes
Χάρτης
Nantes - La Haluchère
Χάρτης
Nantes Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ναντ

Nantes
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ναντ

Nantes Atlantique
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αϊντχόβεν

Eindhoven
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ναντ Αϊντχόβεν
Αναζήτηση διαμονής στο Αϊντχόβεν

Λεωφορείο Ναντ Αϊντχόβεν

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ναντ-Αϊντχόβεν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ναντ προς Αϊντχόβεν στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αϊντχόβεν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ναντ Αϊντχόβεν

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ναντ Αϊντχόβεν

Τρένα Ναντ Αϊντχόβεν

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ναντ προς το Αϊντχόβεν. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ναντ στο Αϊντχόβεν εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Αϊντχόβεν είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ναντ προς Αϊντχόβεν

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ναντ Αϊντχόβεν

Πτήσεις Ναντ Αϊντχόβεν

Αεροπορικές εταιρείες Ναντ Αϊντχόβεν

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Hop!
Hop!
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Ναντ Αϊντχόβεν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ναντ Αϊντχόβεν

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ναντ Αϊντχόβεν για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ναντ στο Αϊντχόβεν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ναντ προς Αϊντχόβεν, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ναντ και Αϊντχόβεν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ναντ Αϊντχόβεν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ναντ Αϊντχόβεν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης