Προτεινόμενη διαδρομή
Νανσί
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάρος
Πάρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νανσί
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάρος
Πάρος
Δείτε τιμές
Νανσί
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λυών
Λυών
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάρος
Πάρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Νανσί στο Πάρος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Νανσί από το Πάρος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Νανσί στο Πάρος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Νανσί και Πάρος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, CFL, Blablabus, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Νανσί και Πάρος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Νανσί - Πάρος.

Για το ταξίδι σας από το Νανσί στο Πάρος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Νανσί Πάρος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Νανσί και Πάρος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Νανσί προς Πάρος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Νανσί στο Πάρος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Νανσί Πάρος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Νανσί - Πάρος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Νανσί Πάρος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Νανσί με το Πάρος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πάρος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Νανσί στο Πάρος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Νανσί Πάρος

Πόλη αναχώρησης
Νανσί
Γαλλία
Λωρραίνη
Πόλη προορισμού
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
2003 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Νανσί Πάρος
Αναζήτηση διαμονής στο Πάρος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νανσί στο Πάρος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νανσί στο Πάρος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Νανσί και Πάρος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, CFL, Blablabus, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Νανσί και Πάρος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νανσί και Πάρος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Νανσί στο Πάρος;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Νανσί προς το Πάρος είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Νανσί και Πάρος προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Νανσί - Πάρος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Νανσί-Πάρος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Νανσί προς το Πάρος;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Νανσί προς το Πάρος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Νανσί και Πάρος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2003 km μεταξύ Νανσί και Πάρος.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Νανσί Πάρος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Νανσί προς το Πάρος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Νανσί στο Πάρος;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Νανσί και Πάρος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Νανσί και Πάρος προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Νανσί και Πάρος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Πάρος.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Νανσί και Πάρος δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Νανσί στο Πάρος;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Νανσί και Πάρος είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Νανσί προς το Πάρος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πάρος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Νανσί προς το Πάρος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πάρος για να καλύψουν την απόσταση των 2003 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Νανσί-Πάρος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Νανσί; Πού θα φτάσω στο Πάρος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Νανσί

Nancy
Χάρτης
Nancy Brabois
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Νανσί

Nancy-Ville
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πάρος

Paros
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πάρος

Paros
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Νανσί Πάρος
Αναζήτηση διαμονής στο Πάρος

Πλοία Νανσί Πάρος

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Νανσί για το Πάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νανσί - Πάρος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Νανσί και Πάρος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Νανσί και Πάρος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πάρος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Νανσί και Πάρος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Νανσί προς το Πάρος, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Νανσί Πάρος

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Minoan Lines
Minoan Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Sea Jets
Sea Jets
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νανσί Πάρος

Λεωφορείο Νανσί Πάρος

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Νανσί από Πάρος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πάρος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Νανσί και Πάρος προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Νανσί και Πάρος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πάρος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Νανσί-Πάρος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Νανσί προς Πάρος στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Νανσί Πάρος

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Νανσί Πάρος

Τρένα Νανσί Πάρος

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Νανσί προς το Πάρος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Νανσί στο Πάρος. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Νανσί και Πάρος.

Τα τρένα μεταξύ Νανσί και Πάρος είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Νανσί προς το Πάρος μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Νανσί προς Πάρος

SNCF
SNCF
CFL
CFL
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Νανσί Πάρος

Πτήσεις Νανσί Πάρος

Αεροπορικές εταιρείες Νανσί Πάρος

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Νανσί Πάρος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης