Προτεινόμενη διαδρομή
Νέοι Πόρι
Ταξιδέψτε με τρένο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόρτο
Πόρτο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Vila Nova de Famalicao
Vila Nova de Famalicao
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νέοι Πόρι
Ταξιδέψτε με τρένο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Vila Nova de Famalicao
Vila Nova de Famalicao
Δείτε τιμές
Νέοι Πόρι
Ταξιδέψτε με τρένο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Πόρτο
Πόρτο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Vila Nova de Famalicao
Vila Nova de Famalicao
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Νέοι Πόρι από το Vila Nova de Famalicao και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Hellenic Train, Rede Expressos, Eurolines ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Νέοι Πόρι - Vila Nova de Famalicao.

Για το ταξίδι σας από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Νέοι Πόρι προς Vila Nova de Famalicao

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Νέοι Πόρι - Vila Nova de Famalicao είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Νέοι Πόρι με το Vila Nova de Famalicao, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Vila Nova de Famalicao σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Πόλη αναχώρησης
Νέοι Πόρι
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Vila Nova de Famalicao
Πορτογαλία
Απόσταση
2619 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao
Αναζήτηση διαμονής στο Vila Nova de Famalicao
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Hellenic Train, Rede Expressos, Eurolines ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Νέοι Πόρι προς το Vila Nova de Famalicao είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Νέοι Πόρι ή του Vila Nova de Famalicao βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Νέοι Πόρι-Vila Nova de Famalicao μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Νέοι Πόρι - Vila Nova de Famalicao μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Νέοι Πόρι προς το Vila Nova de Famalicao;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2619 km μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Νέοι Πόρι προς το Vila Nova de Famalicao, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Vila Nova de Famalicao πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Νέοι Πόρι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Νέοι Πόρι-Vila Nova de Famalicao μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Νέοι Πόρι προς το Vila Nova de Famalicao είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Vila Nova de Famalicao για να καλύψουν την απόσταση των 2619 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Νέοι Πόρι; Πού θα φτάσω στο Vila Nova de Famalicao;

Σταθμοί αναχώρησης στο Νέοι Πόρι

Neoi Poroi / Νέοι Πόροι
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Vila Nova de Famalicao

Vila Nova de Famalição - Avenida 25 de Abril
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Vila Nova de Famalicao

Famalicão
Χάρτης
Barrimau
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao
Αναζήτηση διαμονής στο Vila Nova de Famalicao

Λεωφορείο Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Νέοι Πόρι-Vila Nova de Famalicao, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Vila Nova de Famalicao για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Νέοι Πόρι-Vila Nova de Famalicao ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Νέοι Πόρι προς Vila Nova de Famalicao στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Rede Expressos
Rede Expressos
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Τρένα Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Νέοι Πόρι στο Vila Nova de Famalicao εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Vila Nova de Famalicao είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Νέοι Πόρι προς το Vila Nova de Famalicao τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Νέοι Πόρι προς το Vila Nova de Famalicao μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιλογές τροφοδοσίας εντός των τρένων μεταξύ Νέοι Πόρι και Vila Nova de Famalicao, συμπεριλαμβανομένων σνακ, ποτών και ζεστών γευμάτων, είναι διαθέσιμες είτε στα βαγόνια μπαρ είτε μέσω κινητής υπηρεσίας.

Εταιρείες τρένων από Νέοι Πόρι προς Vila Nova de Famalicao

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Πτήσεις Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Αεροπορικές εταιρείες Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
British Airways
British Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
TAP Portugal
TAP Portugal
Air France
Air France
Aigle Azur
Aigle Azur
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Νέοι Πόρι Vila Nova de Famalicao

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης