Προτεινόμενη διαδρομή
Μύκονος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μασσαλία με αεροπορικά
Μασσαλία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μασσαλία
Μασσαλία
Δείτε τιμές
Μύκονος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μασσαλία
Μασσαλία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μύκονος στο Μασσαλία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μύκονος από το Μασσαλία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μύκονος στο Μασσαλία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, FlixBus, Blablabus, Aegean Airlines ή Air France), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μύκονος - Μασσαλία.

Για το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Μασσαλία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μύκονος Μασσαλία με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μύκονος προς Μασσαλία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μύκονος στο Μασσαλία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Μύκονος Μασσαλία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μύκονος με το Μασσαλία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μασσαλία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μύκονος στο Μασσαλία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μύκονος Μασσαλία

Πόλη αναχώρησης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
1805 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μύκονος Μασσαλία
Αναζήτηση διαμονής στο Μασσαλία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Μασσαλία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Μασσαλία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, FlixBus, Blablabus, Aegean Airlines ή Air France, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μύκονος προς το Μασσαλία;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μύκονος προς το Μασσαλία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1805 km μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μύκονος Μασσαλία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μασσαλία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μύκονος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μύκονος στο Μασσαλία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μύκονος προς το Μασσαλία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μασσαλία για να καλύψουν την απόσταση των 1805 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μύκονος-Μασσαλία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μύκονος στο Μασσαλία;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μασσαλία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μύκονος; Πού θα φτάσω στο Μασσαλία;

Λιμένες αναχώρησης στο Μύκονος

Mykonos
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μύκονος

Mikonos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μασσαλία

Marseille
Χάρτης
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μασσαλία

Marseille Provence
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μύκονος Μασσαλία
Αναζήτηση διαμονής στο Μασσαλία

Πλοία Μύκονος Μασσαλία

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μασσαλία με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Μύκονος προς το Μασσαλία, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Μύκονος προς το Μασσαλία, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Μύκονος Μασσαλία

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Sea Jets
Sea Jets
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Minoan Lines
Minoan Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος Μασσαλία

Λεωφορείο Μύκονος Μασσαλία

Τα λεωφορεία μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μύκονος από Μασσαλία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μασσαλία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μύκονος και Μασσαλία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μασσαλία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μύκονος-Μασσαλία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μύκονος προς Μασσαλία στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μύκονος Μασσαλία

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μύκονος Μασσαλία

Πτήσεις Μύκονος Μασσαλία

Αεροπορικές εταιρείες Μύκονος Μασσαλία

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air France
Air France
Volotea
Volotea
Meridiana
Meridiana
Blu-express
Blu-express
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Μύκονος Μασσαλία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης