Προτεινόμενη διαδρομή
Μόναχο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με αεροπορικά
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Δείτε τιμές
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μόναχο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, IC Bus ή Eurolines CH), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μόναχο - Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μόναχο προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μόναχο - Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μόναχο με το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Πόλη αναχώρησης
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
3314 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Αναζήτηση διαμονής στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, IC Bus ή Eurolines CH, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;
Άνεση Το πλοίο Μόναχο-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μόναχο-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μόναχο-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μόναχο-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μόναχο προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3314 km μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μόναχο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μόναχο; Πού θα φτάσω στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μόναχο

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
München Flughafen
Χάρτης
Munich central bus station
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München Ost
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Santa Cruz de La Palma
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

La Palma
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Αναζήτηση διαμονής στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Πλοία Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Μόναχο προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Μόναχο προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μόναχο για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μόναχο - Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Λεωφορείο Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μόναχο-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μόναχο προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μόναχο-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

IC Bus
IC Bus
Eurolines CH
Eurolines CH
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Τρένα Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μόναχο στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μόναχο προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Μόναχο προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Πτήσεις Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Αεροπορικές εταιρείες Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Iberia
Iberia
Air Berlin
Air Berlin
Germania
Germania
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
TUIfly
TUIfly
Transavia.com
Transavia.com
Sunexpress
Sunexpress
Binter Canarias
Binter Canarias
Αναζήτηση για πτήσεις Μόναχο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης