Προτεινόμενη διαδρομή
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λυών με αεροπορικά
Λυών
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λυών
Λυών
Δείτε τιμές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λυών
Λυών
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μυτιλήνη στο Λυών;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μυτιλήνη από το Λυών και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μυτιλήνη στο Λυών, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, Blablabus, FlixBus, Aegean Airlines ή Transavia.com France), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μυτιλήνη - Λυών.

Για το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Λυών, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μυτιλήνη Λυών με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μυτιλήνη προς Λυών

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μυτιλήνη στο Λυών, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Μυτιλήνη Λυών

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μυτιλήνη με το Λυών, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λυών σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μυτιλήνη στο Λυών για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μυτιλήνη Λυών

Πόλη αναχώρησης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Πόλη προορισμού
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Απόσταση
1922 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μυτιλήνη Λυών
Αναζήτηση διαμονής στο Λυών
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Λυών με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Λυών με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, Blablabus, FlixBus, Aegean Airlines ή Transavia.com France, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μυτιλήνη στο Λυών;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Μυτιλήνη-Λυών μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μυτιλήνη προς το Λυών είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λυών για να καλύψουν την απόσταση των 1922 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μυτιλήνη προς το Λυών;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1922 km μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μυτιλήνη προς το Λυών, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λυών πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μυτιλήνη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μυτιλήνη Λυών έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μυτιλήνη στο Λυών;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μυτιλήνη; Πού θα φτάσω στο Λυών;

Λιμένες αναχώρησης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λυών

Lyon
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λυών

Lyon Saint-Exupery International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μυτιλήνη Λυών
Αναζήτηση διαμονής στο Λυών

Πλοία Μυτιλήνη Λυών

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Μυτιλήνη προς Λυών ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Λυών με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Μυτιλήνη προς το Λυών, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Μυτιλήνη Λυών

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μυτιλήνη Λυών

Λεωφορείο Μυτιλήνη Λυών

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μυτιλήνη από Λυών ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λυών, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μυτιλήνη και Λυών συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λυών για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Μυτιλήνη Λυών

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μυτιλήνη Λυών

Πτήσεις Μυτιλήνη Λυών

Αεροπορικές εταιρείες Μυτιλήνη Λυών

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Olympic Air
Olympic Air
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Μυτιλήνη Λυών

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης