Μπόρνμουθ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάβρη
Χάβρη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπόρνμουθ από το Χάβρη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (National Express, Blablacar ή Brittany Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπόρνμουθ - Χάβρη.

Για το ταξίδι σας από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπόρνμουθ Χάβρη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μπόρνμουθ προς Χάβρη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπόρνμουθ Χάβρη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Χάβρη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπόρνμουθ είτε στο Χάβρη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπόρνμουθ Χάβρη

Πόλη αναχώρησης
Μπόρνμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Χάβρη
Γαλλία
Normandy
Απόσταση
197 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπόρνμουθ Χάβρη
Αναζήτηση διαμονής στο Χάβρη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η National Express, Blablacar ή Brittany Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπόρνμουθ-Χάβρη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπόρνμουθ προς το Χάβρη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπόρνμουθ; Πού θα φτάσω στο Χάβρη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπόρνμουθ

Bournemouth
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Χάβρη

Le Havre Terminal de la Citadelle
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπόρνμουθ Χάβρη
Αναζήτηση διαμονής στο Χάβρη

Πλοία Μπόρνμουθ Χάβρη

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Χάβρη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Μπόρνμουθ προς το Χάβρη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Μπόρνμουθ Χάβρη

Brittany Ferries
Brittany Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπόρνμουθ Χάβρη

Λεωφορείο Μπόρνμουθ Χάβρη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μπόρνμουθ-Χάβρη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπόρνμουθ-Χάβρη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Μπόρνμουθ Χάβρη

National Express
National Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπόρνμουθ Χάβρη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπόρνμουθ Χάβρη

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπόρνμουθ και Χάβρη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπόρνμουθ στο Χάβρη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπόρνμουθ προς Χάβρη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μπόρνμουθ προς το Χάβρη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπόρνμουθ Χάβρη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπόρνμουθ Χάβρη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης