Μπόντρουμ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάτμος
Πάτμος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπόντρουμ στο Πάτμος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπόντρουμ από το Πάτμος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπόντρουμ στο Πάτμος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόντρουμ και Πάτμος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Bodrum Express Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόντρουμ και Πάτμος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπόντρουμ - Πάτμος.

Για το ταξίδι σας από το Μπόντρουμ στο Πάτμος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπόντρουμ Πάτμος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπόντρουμ και Πάτμος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπόντρουμ στο Πάτμος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπόντρουμ Πάτμος

Πόλη αναχώρησης
Μπόντρουμ
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Πάτμος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
84 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπόντρουμ Πάτμος
Αναζήτηση διαμονής στο Πάτμος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπόντρουμ στο Πάτμος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπόντρουμ στο Πάτμος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπόντρουμ και Πάτμος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Bodrum Express Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπόντρουμ και Πάτμος με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπόντρουμ; Πού θα φτάσω στο Πάτμος;

Λιμένες αναχώρησης στο Μπόντρουμ

Bodrum
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πάτμος

Patmos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπόντρουμ Πάτμος
Αναζήτηση διαμονής στο Πάτμος

Πλοία Μπόντρουμ Πάτμος

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόντρουμ και Πάτμος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπόντρουμ και Πάτμος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πάτμος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μπόντρουμ για το Πάτμος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπόντρουμ - Πάτμος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Μπόντρουμ προς το Πάτμος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Μπόντρουμ και Πάτμος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Μπόντρουμ Πάτμος

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines
Turkish Sea Lines
Yesil Marmaris Lines
Yesil Marmaris Lines
Dentur Avrasya
Dentur Avrasya
Dodecanese Flying Dolphins
Dodecanese Flying Dolphins
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπόντρουμ Πάτμος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης