Προτεινόμενη διαδρομή
Μπόντρουμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ανόβερο με αεροπορικά
Ανόβερο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπόντρουμ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ανόβερο
Ανόβερο
Δείτε τιμές
Μπόντρουμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ανόβερο
Ανόβερο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπόντρουμ από το Ανόβερο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ADAC PostBus, FlixBus, Condor Flugdienst ή Air Berlin), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπόντρουμ - Ανόβερο.

Για το ταξίδι σας από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπόντρουμ Ανόβερο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μπόντρουμ προς Ανόβερο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπόντρουμ Ανόβερο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπόντρουμ - Ανόβερο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπόντρουμ Ανόβερο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπόντρουμ με το Ανόβερο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ανόβερο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπόντρουμ Ανόβερο

Πόλη αναχώρησης
Μπόντρουμ
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Ανόβερο
Γερμανία
Κάτω Σαξονία
Απόσταση
2193 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπόντρουμ Ανόβερο
Αναζήτηση διαμονής στο Ανόβερο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ADAC PostBus, FlixBus, Condor Flugdienst ή Air Berlin, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπόντρουμ-Ανόβερο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μπόντρουμ προς το Ανόβερο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπόντρουμ-Ανόβερο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μπόντρουμ στο Ανόβερο;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπόντρουμ προς το Ανόβερο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2193 km μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ανόβερο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπόντρουμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπόντρουμ; Πού θα φτάσω στο Ανόβερο;

Λιμένες αναχώρησης στο Μπόντρουμ

Bodrum
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπόντρουμ

Milas
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ανόβερο

Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ανόβερο

Hannover Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ανόβερο

Hanover
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπόντρουμ Ανόβερο
Αναζήτηση διαμονής στο Ανόβερο

Πλοία Μπόντρουμ Ανόβερο

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μπόντρουμ για το Ανόβερο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπόντρουμ - Ανόβερο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ανόβερο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Μπόντρουμ Ανόβερο

Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines
Turkish Sea Lines
Yesil Marmaris Lines
Yesil Marmaris Lines
Dentur Avrasya
Dentur Avrasya
Dodecanese Flying Dolphins
Dodecanese Flying Dolphins
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπόντρουμ Ανόβερο

Λεωφορείο Μπόντρουμ Ανόβερο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπόντρουμ-Ανόβερο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπόντρουμ προς Ανόβερο στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπόντρουμ-Ανόβερο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Μπόντρουμ Ανόβερο

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπόντρουμ Ανόβερο

Τρένα Μπόντρουμ Ανόβερο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπόντρουμ προς το Ανόβερο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Μπόντρουμ και Ανόβερο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μπόντρουμ προς Ανόβερο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπόντρουμ Ανόβερο

Πτήσεις Μπόντρουμ Ανόβερο

Αεροπορικές εταιρείες Μπόντρουμ Ανόβερο

Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
TUIfly
TUIfly
Sunexpress
Sunexpress
Αναζήτηση για πτήσεις Μπόντρουμ Ανόβερο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης