Προτεινόμενη διαδρομή
Μπορντώ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντουμπρόβνικ με αεροπορικά
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπορντώ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο για Ντουμπρόβνικ
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές
Μπορντώ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λυών
Λυών
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ντουμπρόβνικ
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπορντώ από το Ντουμπρόβνικ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, OUIGO, FlixBus, Blablabus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπορντώ - Ντουμπρόβνικ.

Για το ταξίδι σας από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπορντώ Ντουμπρόβνικ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μπορντώ προς Ντουμπρόβνικ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπορντώ Ντουμπρόβνικ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπορντώ - Ντουμπρόβνικ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπορντώ με το Ντουμπρόβνικ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντουμπρόβνικ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Πόλη αναχώρησης
Μπορντώ
Γαλλία
Ακουιτανία
Πόλη προορισμού
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Απόσταση
1517 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπορντώ Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, OUIGO, FlixBus, Blablabus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπορντώ προς το Ντουμπρόβνικ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1517 km μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ντουμπρόβνικ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπορντώ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπορντώ-Ντουμπρόβνικ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπορντώ-Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπορντώ-Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπορντώ; Πού θα φτάσω στο Ντουμπρόβνικ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπορντώ

BDX St-Jean
Χάρτης
Bordeaux
Χάρτης
Bordeaux Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπορντώ

Bordeaux-St-Jean
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπορντώ

Bordeaux-Mérignac
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπορντώ Ντουμπρόβνικ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντουμπρόβνικ

Πλοία Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ντουμπρόβνικ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μπορντώ για το Ντουμπρόβνικ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπορντώ - Ντουμπρόβνικ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Λεωφορείο Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντουμπρόβνικ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπορντώ από Ντουμπρόβνικ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντουμπρόβνικ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Τρένα Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντουμπρόβνικ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπορντώ στο Ντουμπρόβνικ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπορντώ και Ντουμπρόβνικ.

Εταιρείες τρένων από Μπορντώ προς Ντουμπρόβνικ

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Πτήσεις Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Αεροπορικές εταιρείες Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Volotea
Volotea
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Μπορντώ Ντουμπρόβνικ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης