Προτεινόμενη διαδρομή
Μπαστιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέρμιγχαμ με αεροπορικά
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπαστιά
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπαστιά στο Μπέρμιγχαμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπαστιά από το Μπέρμιγχαμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπαστιά στο Μπέρμιγχαμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπαστιά και Μπέρμιγχαμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, FlyBE, Air Corsica, XL Airways France ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπαστιά και Μπέρμιγχαμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπαστιά - Μπέρμιγχαμ.

Για το ταξίδι σας από το Μπαστιά στο Μπέρμιγχαμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπαστιά προς Μπέρμιγχαμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπαστιά στο Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Μπαστιά Μπέρμιγχαμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπαστιά με το Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέρμιγχαμ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπαστιά στο Μπέρμιγχαμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπαστιά Μπέρμιγχαμ

Πόλη αναχώρησης
Μπαστιά
Γαλλία
Κορς
Πόλη προορισμού
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1377 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπαστιά Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπαστιά στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπαστιά στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπαστιά και Μπέρμιγχαμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, FlyBE, Air Corsica, XL Airways France ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπαστιά και Μπέρμιγχαμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπαστιά και Μπέρμιγχαμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπαστιά προς το Μπέρμιγχαμ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπαστιά προς το Μπέρμιγχαμ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπαστιά προς το Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπαστιά στο Μπέρμιγχαμ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπαστιά προς το Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέρμιγχαμ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπαστιά προς το Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέρμιγχαμ για να καλύψουν την απόσταση των 1377 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπαστιά; Πού θα φτάσω στο Μπέρμιγχαμ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπαστιά

Poretta
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπαστιά Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ

Λεωφορείο Μπαστιά Μπέρμιγχαμ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπαστιά-Μπέρμιγχαμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπαστιά προς Μπέρμιγχαμ στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπαστιά και Μπέρμιγχαμ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέρμιγχαμ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπαστιά και Μπέρμιγχαμ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Μπαστιά Μπέρμιγχαμ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπαστιά Μπέρμιγχαμ

Πτήσεις Μπαστιά Μπέρμιγχαμ

Αεροπορικές εταιρείες Μπαστιά Μπέρμιγχαμ

FlyBE
FlyBE
Air Corsica
Air Corsica
XL Airways France
XL Airways France
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μπαστιά Μπέρμιγχαμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης