Προτεινόμενη διαδρομή
Μπαστιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιλ με αεροπορικά
Λιλ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπαστιά
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling για Λιλ
Λιλ
Δείτε τιμές
Μπαστιά
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λιλ
Λιλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπαστιά στο Λιλ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπαστιά από το Λιλ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπαστιά στο Λιλ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπαστιά και Λιλ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, ALSA ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπαστιά και Λιλ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπαστιά - Λιλ.

Για το ταξίδι σας από το Μπαστιά στο Λιλ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπαστιά Λιλ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπαστιά και Λιλ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μπαστιά προς Λιλ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπαστιά στο Λιλ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπαστιά Λιλ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπαστιά - Λιλ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπαστιά Λιλ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπαστιά με το Λιλ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λιλ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπαστιά στο Λιλ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπαστιά Λιλ

Πόλη αναχώρησης
Μπαστιά
Γαλλία
Κορς
Πόλη προορισμού
Λιλ
Γαλλία
Nord-Pas de Calais
Απόσταση
1007 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπαστιά Λιλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λιλ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπαστιά στο Λιλ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπαστιά στο Λιλ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπαστιά και Λιλ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Eurostar, TGV Lyria, ALSA ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπαστιά και Λιλ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπαστιά και Λιλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μπαστιά στο Λιλ;
Άνεση Το πλοίο Μπαστιά-Λιλ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Λιλ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Μπαστιά και Λιλ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Λιλ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπαστιά στο Λιλ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μπαστιά ή του Λιλ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπαστιά - Λιλ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπαστιά στο Λιλ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπαστιά προς το Λιλ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λιλ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπαστιά προς το Λιλ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λιλ για να καλύψουν την απόσταση των 1007 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπαστιά προς το Λιλ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπαστιά προς το Λιλ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπαστιά προς το Λιλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπαστιά; Πού θα φτάσω στο Λιλ;

Λιμένες αναχώρησης στο Μπαστιά

Bastia - Gare Maritime
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπαστιά

Poretta
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιλ

Lille Europe
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λιλ

Lille Flandres
Χάρτης
Lille Europe
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λιλ

Lille-Lesquin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπαστιά Λιλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λιλ

Πλοία Μπαστιά Λιλ

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μπαστιά για το Λιλ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπαστιά - Λιλ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπαστιά και Λιλ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπαστιά και Λιλ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Λιλ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Μπαστιά προς το Λιλ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Μπαστιά Λιλ

Corsica Ferries
Corsica Ferries
Moby Lines
Moby Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπαστιά Λιλ

Λεωφορείο Μπαστιά Λιλ

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπαστιά και Λιλ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπαστιά-Λιλ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπαστιά προς Λιλ στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μπαστιά-Λιλ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Μπαστιά Λιλ

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπαστιά Λιλ

Τρένα Μπαστιά Λιλ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπαστιά προς το Λιλ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπαστιά προς το Λιλ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπαστιά στο Λιλ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λιλ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μπαστιά προς Λιλ

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπαστιά Λιλ

Πτήσεις Μπαστιά Λιλ

Αεροπορικές εταιρείες Μπαστιά Λιλ

Volotea
Volotea
Air Corsica
Air Corsica
XL Airways France
XL Airways France
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Μπαστιά Λιλ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης