Προτεινόμενη διαδρομή
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τορίνο
Τορίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ από το Γένοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (London Midland, Virgin Trains, CrossCountry, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέρμιγχαμ - Γένοβα.

Για το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέρμιγχαμ προς Γένοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέρμιγχαμ Γένοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέρμιγχαμ - Γένοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέρμιγχαμ με το Γένοβα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γένοβα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Πόλη αναχώρησης
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
1199 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η London Midland, Virgin Trains, CrossCountry, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέρμιγχαμ προς το Γένοβα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1199 km μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπέρμιγχαμ προς το Γένοβα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μπέρμιγχαμ Γένοβα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γένοβα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μπέρμιγχαμ ή του Γένοβα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπέρμιγχαμ-Γένοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπέρμιγχαμ - Γένοβα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπέρμιγχαμ-Γένοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπέρμιγχαμ προς το Γένοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γένοβα για να καλύψουν την απόσταση των 1199 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέρμιγχαμ; Πού θα φτάσω στο Γένοβα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης
Birmingham Moor Street
Χάρτης
Birmingham Snow Hill
Χάρτης
University
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης
Genoa (P. d. Vittoria)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γένοβα

Genova Brignole
Χάρτης
Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης
Genova Nervi
Χάρτης
Genova Quarto dei Mille
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γένοβα

Cristoforo Colombo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα

Λεωφορείο Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπέρμιγχαμ από Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γένοβα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Γένοβα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπέρμιγχαμ-Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπέρμιγχαμ προς Γένοβα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Γένοβα

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Τρένα Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γένοβα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Γένοβα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Γένοβα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπέρμιγχαμ προς το Γένοβα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπέρμιγχαμ προς το Γένοβα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Μπέρμιγχαμ προς Γένοβα

London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
CrossCountry
CrossCountry
Chiltern Railways
Chiltern Railways
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Πτήσεις Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Αεροπορικές εταιρείες Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Monarch Airlines
Monarch Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Air France
Air France
FlyBE
FlyBE
Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέρμιγχαμ Γένοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης