Προτεινόμενη διαδρομή
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαρσοβία με αεροπορικά
Βαρσοβία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Δείτε τιμές
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ από το Βαρσοβία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (PKP Intercity, London Midland, Virgin Trains, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέρμιγχαμ - Βαρσοβία.

Για το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέρμιγχαμ προς Βαρσοβία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέρμιγχαμ - Βαρσοβία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέρμιγχαμ με το Βαρσοβία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βαρσοβία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Πόλη αναχώρησης
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Βαρσοβία
Πολωνία
Απόσταση
1549 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρσοβία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η PKP Intercity, London Midland, Virgin Trains, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μπέρμιγχαμ προς το Βαρσοβία είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπέρμιγχαμ - Βαρσοβία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπέρμιγχαμ προς το Βαρσοβία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βαρσοβία για να καλύψουν την απόσταση των 1549 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέρμιγχαμ προς το Βαρσοβία;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπέρμιγχαμ προς το Βαρσοβία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βαρσοβία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέρμιγχαμ; Πού θα φτάσω στο Βαρσοβία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης
Birmingham Moor Street
Χάρτης
Birmingham Snow Hill
Χάρτης
University
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βαρσοβία

Warszawa West
Χάρτης
Warsaw
Χάρτης
Warszawa Młociny
Χάρτης
Warszawa Lotnisko Chopina
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βαρσοβία

Warszawa Centralna
Χάρτης
Warszawa Wschodnia
Χάρτης
Warszawa Zachodnia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βαρσοβία

Frederic Chopin
Χάρτης
Warsaw Modlin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία
Αναζήτηση διαμονής στο Βαρσοβία

Λεωφορείο Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βαρσοβία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπέρμιγχαμ από Βαρσοβία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βαρσοβία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Τρένα Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βαρσοβία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Βαρσοβία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βαρσοβία.

Εταιρείες τρένων από Μπέρμιγχαμ προς Βαρσοβία

PKP Intercity
PKP Intercity
London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
CrossCountry
CrossCountry
Chiltern Railways
Chiltern Railways
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Πτήσεις Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Αεροπορικές εταιρείες Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Germanwings
Germanwings
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
FlyBE
FlyBE
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέρμιγχαμ Βαρσοβία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης