Προτεινόμενη διαδρομή
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αμβούργο με αεροπορικά
Αμβούργο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αμβούργο
Αμβούργο
Δείτε τιμές
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Αμβούργο
Αμβούργο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ από το Αμβούργο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέρμιγχαμ - Αμβούργο.

Για το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέρμιγχαμ προς Αμβούργο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέρμιγχαμ Αμβούργο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέρμιγχαμ - Αμβούργο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέρμιγχαμ με το Αμβούργο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αμβούργο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Αμβούργο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπέρμιγχαμ είτε στο Αμβούργο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Πόλη αναχώρησης
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Αμβούργο
Γερμανία
Αμβούργο
Απόσταση
803 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Αμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Αμβούργο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπέρμιγχαμ-Αμβούργο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπέρμιγχαμ - Αμβούργο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέρμιγχαμ προς το Αμβούργο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπέρμιγχαμ προς το Αμβούργο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αμβούργο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπέρμιγχαμ προς το Αμβούργο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αμβούργο για να καλύψουν την απόσταση των 803 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ προς το Αμβούργο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέρμιγχαμ; Πού θα φτάσω στο Αμβούργο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης
Birmingham Moor Street
Χάρτης
Birmingham Snow Hill
Χάρτης
University
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αμβούργο

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αμβούργο

Hamburg Hbf
Χάρτης
Hamburg Dammtor
Χάρτης
Hamburg-Altona
Χάρτης
Hamburg-Harburg
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αμβούργο

Fuhlsbuettel
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Αμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Αμβούργο

Λεωφορείο Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπέρμιγχαμ από Αμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Αμβούργο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αμβούργο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Τρένα Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπέρμιγχαμ προς το Αμβούργο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Αμβούργο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο.

Εταιρείες τρένων από Μπέρμιγχαμ προς Αμβούργο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
CrossCountry
CrossCountry
Chiltern Railways
Chiltern Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Πτήσεις Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Αεροπορικές εταιρείες Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Germanwings
Germanwings
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ στο Αμβούργο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπέρμιγχαμ προς Αμβούργο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αμβούργο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπέρμιγχαμ Αμβούργο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης