Προτεινόμενη διαδρομή
Μπέργκεν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πόζναν με αεροπορικά
Πόζναν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπέργκεν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Szczecin
Szczecin
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Πόζναν
Πόζναν
Δείτε τιμές
Μπέργκεν
Ταξιδέψτε με τρένο για Όσλο
Όσλο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόζναν
Πόζναν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέργκεν στο Πόζναν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέργκεν από το Πόζναν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέργκεν στο Πόζναν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (VY, PKP Intercity, FlixBus, Wizzair ή Norwegian Air Shuttle), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέργκεν - Πόζναν.

Για το ταξίδι σας από το Μπέργκεν στο Πόζναν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέργκεν προς Πόζναν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέργκεν στο Πόζναν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέργκεν Πόζναν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέργκεν - Πόζναν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέργκεν Πόζναν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέργκεν με το Πόζναν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πόζναν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέργκεν στο Πόζναν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέργκεν Πόζναν

Πόλη αναχώρησης
Μπέργκεν
Νορβηγία
Πόλη προορισμού
Πόζναν
Πολωνία
Απόσταση
1135 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέργκεν Πόζναν
Αναζήτηση διαμονής στο Πόζναν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέργκεν στο Πόζναν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέργκεν στο Πόζναν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η VY, PKP Intercity, FlixBus, Wizzair ή Norwegian Air Shuttle, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέργκεν στο Πόζναν;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μπέργκεν ή του Πόζναν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπέργκεν-Πόζναν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέργκεν στο Πόζναν;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπέργκεν-Πόζναν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέργκεν προς το Πόζναν;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1135 km μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πόζναν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπέργκεν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέργκεν; Πού θα φτάσω στο Πόζναν;

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέργκεν

Bergen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέργκεν

Flesland
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πόζναν

Poznań
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πόζναν

Poznan Glowny
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πόζναν

Lawica
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέργκεν Πόζναν
Αναζήτηση διαμονής στο Πόζναν

Λεωφορείο Μπέργκεν Πόζναν

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πόζναν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπέργκεν-Πόζναν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπέργκεν προς Πόζναν στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπέργκεν και Πόζναν προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέργκεν Πόζναν

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέργκεν Πόζναν

Τρένα Μπέργκεν Πόζναν

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέργκεν στο Πόζναν εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πόζναν είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπέργκεν προς το Πόζναν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπέργκεν προς το Πόζναν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μπέργκεν προς Πόζναν

VY
VY
PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέργκεν Πόζναν

Πτήσεις Μπέργκεν Πόζναν

Αεροπορικές εταιρείες Μπέργκεν Πόζναν

Wizzair
Wizzair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wideroe
Wideroe
EuroLot
EuroLot
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέργκεν Πόζναν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης