Προτεινόμενη διαδρομή
Μπέργκεν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πράγα με αεροπορικά
Πράγα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπέργκεν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Πράγα
Πράγα
Δείτε τιμές
Μπέργκεν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Πράγα
Πράγα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέργκεν στο Πράγα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέργκεν από το Πράγα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέργκεν στο Πράγα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Air Berlin ή Czech Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέργκεν - Πράγα.

Για το ταξίδι σας από το Μπέργκεν στο Πράγα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπέργκεν Πράγα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μπέργκεν προς Πράγα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέργκεν στο Πράγα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέργκεν Πράγα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέργκεν - Πράγα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέργκεν Πράγα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέργκεν με το Πράγα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πράγα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέργκεν στο Πράγα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέργκεν Πράγα

Πόλη αναχώρησης
Μπέργκεν
Νορβηγία
Πόλη προορισμού
Πράγα
Τσεχική Δημοκρατία
Απόσταση
1279 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέργκεν Πράγα
Αναζήτηση διαμονής στο Πράγα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέργκεν στο Πράγα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέργκεν στο Πράγα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Air Berlin ή Czech Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέργκεν προς το Πράγα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1279 km μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μπέργκεν Πράγα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μπέργκεν στο Πράγα;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέργκεν στο Πράγα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπέργκεν-Πράγα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέργκεν στο Πράγα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μπέργκεν ή του Πράγα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπέργκεν-Πράγα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέργκεν; Πού θα φτάσω στο Πράγα;

Λιμένες αναχώρησης στο Μπέργκεν

Bergen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέργκεν

Flesland
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πράγα

UAN Florenc Praha (Prague)
Χάρτης
Prague Main Railway Station
Χάρτης
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πράγα

Prague hlavní nádraží
Χάρτης
Prague Holesovice
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πράγα

Prague Ruzyne
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέργκεν Πράγα
Αναζήτηση διαμονής στο Πράγα

Πλοία Μπέργκεν Πράγα

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Μπέργκεν προς το Πράγα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πράγα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Μπέργκεν Πράγα

Fjord Line
Fjord Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπέργκεν Πράγα

Λεωφορείο Μπέργκεν Πράγα

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μπέργκεν-Πράγα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπέργκεν από Πράγα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πράγα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπέργκεν-Πράγα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπέργκεν προς Πράγα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέργκεν Πράγα

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέργκεν Πράγα

Τρένα Μπέργκεν Πράγα

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπέργκεν προς το Πράγα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μπέργκεν προς το Πράγα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Μπέργκεν και Πράγα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μπέργκεν προς Πράγα

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέργκεν Πράγα

Πτήσεις Μπέργκεν Πράγα

Αεροπορικές εταιρείες Μπέργκεν Πράγα

Air Berlin
Air Berlin
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Wideroe
Wideroe
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Cimber Air
Cimber Air
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέργκεν Πράγα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης