Προτεινόμενη διαδρομή
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τορίνο με λεωφορείο, Carpooling
Τορίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Αβινιόν
Αβινιόν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τορίνο
Τορίνο
Δείτε τιμές
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νιμ
Νιμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τορίνο
Τορίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μονπελιέ στο Τορίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μονπελιέ από το Τορίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μονπελιέ στο Τορίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μονπελιέ και Τορίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, TGV Lyria, Eurolines, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μονπελιέ και Τορίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μονπελιέ - Τορίνο.

Για το ταξίδι σας από το Μονπελιέ στο Τορίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μονπελιέ προς Τορίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μονπελιέ στο Τορίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μονπελιέ Τορίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μονπελιέ - Τορίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μονπελιέ Τορίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μονπελιέ και Τορίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τορίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μονπελιέ είτε στο Τορίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μονπελιέ στο Τορίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μονπελιέ Τορίνο

Πόλη αναχώρησης
Μονπελιέ
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Πόλη προορισμού
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Απόσταση
344 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Μονπελιέ Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μονπελιέ στο Τορίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μονπελιέ στο Τορίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μονπελιέ και Τορίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, TGV Lyria, Eurolines, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μονπελιέ και Τορίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μονπελιέ και Τορίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μονπελιέ στο Τορίνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μονπελιέ προς το Τορίνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τορίνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μονπελιέ προς το Τορίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τορίνο για να καλύψουν την απόσταση των 344 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μονπελιέ στο Τορίνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μονπελιέ και Τορίνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μονπελιέ - Τορίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μονπελιέ στο Τορίνο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μονπελιέ στο Τορίνο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μονπελιέ προς το Τορίνο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μονπελιέ; Πού θα φτάσω στο Τορίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μονπελιέ

Montpellier Les Sabines
Χάρτης
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μονπελιέ

Montpellier-Saint-Roch
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τορίνο

Turin autostazione
Χάρτης
Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης
Torino (Lingotto)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τορίνο

Torino Porta Susa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μονπελιέ Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο

Λεωφορείο Μονπελιέ Τορίνο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μονπελιέ-Τορίνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μονπελιέ-Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μονπελιέ προς Τορίνο στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μονπελιέ-Τορίνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Μονπελιέ Τορίνο

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μονπελιέ Τορίνο

Τρένα Μονπελιέ Τορίνο

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μονπελιέ προς το Τορίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μονπελιέ προς το Τορίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μονπελιέ στο Τορίνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Τορίνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μονπελιέ προς Τορίνο

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μονπελιέ Τορίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μονπελιέ Τορίνο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μονπελιέ και Τορίνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μονπελιέ στο Τορίνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μονπελιέ προς Τορίνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μονπελιέ Τορίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μονπελιέ Τορίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης