Μοναστήρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τεργέστη
Τεργέστη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μοναστήρι στο Τεργέστη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μοναστήρι από το Τεργέστη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μοναστήρι στο Τεργέστη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Nouvelair Tunisie, Tunis Air, Blablabus, FlixBus ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μοναστήρι - Τεργέστη.

Για το ταξίδι σας από το Μοναστήρι στο Τεργέστη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μοναστήρι προς Τεργέστη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μοναστήρι στο Τεργέστη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Μοναστήρι Τεργέστη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μοναστήρι με το Τεργέστη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τεργέστη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μοναστήρι στο Τεργέστη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μοναστήρι Τεργέστη

Πόλη αναχώρησης
Μοναστήρι
Τυνησία
Πόλη προορισμού
Τεργέστη
Ιταλία
Φριούλι-Βενετία Τζούλια
Απόσταση
1125 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μοναστήρι Τεργέστη
Αναζήτηση διαμονής στο Τεργέστη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μοναστήρι στο Τεργέστη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μοναστήρι στο Τεργέστη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Nouvelair Tunisie, Tunis Air, Blablabus, FlixBus ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μοναστήρι στο Τεργέστη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μοναστήρι-Τεργέστη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μοναστήρι προς το Τεργέστη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1125 km μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τεργέστη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μοναστήρι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μοναστήρι; Πού θα φτάσω στο Τεργέστη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μοναστήρι

Habib Bourguiba International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τεργέστη

Trieste Centrale
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μοναστήρι Τεργέστη
Αναζήτηση διαμονής στο Τεργέστη

Λεωφορείο Μοναστήρι Τεργέστη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μοναστήρι-Τεργέστη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μοναστήρι προς Τεργέστη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μοναστήρι και Τεργέστη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μοναστήρι από Τεργέστη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τεργέστη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μοναστήρι Τεργέστη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μοναστήρι Τεργέστη

Πτήσεις Μοναστήρι Τεργέστη

Αεροπορικές εταιρείες Μοναστήρι Τεργέστη

Nouvelair Tunisie
Nouvelair Tunisie
Tunis Air
Tunis Air
Αναζήτηση για πτήσεις Μοναστήρι Τεργέστη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης