Προτεινόμενη διαδρομή
Μιλάνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λοτζ με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο
Λοτζ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λοτζ
Λοτζ
Δείτε τιμές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Βαρσοβία
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λοτζ
Λοτζ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μιλάνο στο Λοτζ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο από το Λοτζ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Λοτζ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Trenord, Russian Railways, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μιλάνο - Λοτζ.

Για το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Λοτζ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μιλάνο προς Λοτζ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μιλάνο στο Λοτζ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μιλάνο Λοτζ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μιλάνο - Λοτζ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μιλάνο Λοτζ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μιλάνο με το Λοτζ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λοτζ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μιλάνο στο Λοτζ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μιλάνο Λοτζ

Πόλη αναχώρησης
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Λοτζ
Πολωνία
Απόσταση
1028 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Λοτζ
Αναζήτηση διαμονής στο Λοτζ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Λοτζ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Λοτζ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Trenord, Russian Railways, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μιλάνο προς το Λοτζ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μιλάνο προς το Λοτζ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1028 km μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μιλάνο Λοτζ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λοτζ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μιλάνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μιλάνο στο Λοτζ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μιλάνο-Λοτζ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μιλάνο ή του Λοτζ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μιλάνο - Λοτζ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μιλάνο-Λοτζ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μιλάνο στο Λοτζ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μιλάνο προς το Λοτζ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λοτζ για να καλύψουν την απόσταση των 1028 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μιλάνο-Λοτζ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μιλάνο; Πού θα φτάσω στο Λοτζ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης
Milano Centrale
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Greco Pirelli
Χάρτης
Milano Lambrate
Χάρτης
Milano Porta Garibaldi
Χάρτης
Milano Rogoredo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μιλάνο

Linate
Χάρτης
Malpensa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λοτζ

Łódź Fabryczna
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λοτζ

Łódź Kaliska
Χάρτης
Łódź Chojny
Χάρτης
Łódź Fabryczna
Χάρτης
Łódź Retkinia
Χάρτης
Łódź Widzew
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λοτζ

Lodz Lublinek
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Λοτζ
Αναζήτηση διαμονής στο Λοτζ

Λεωφορείο Μιλάνο Λοτζ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μιλάνο-Λοτζ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μιλάνο-Λοτζ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μιλάνο προς Λοτζ στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Μιλάνο Λοτζ

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Autostradale
Autostradale
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μιλάνο Λοτζ

Τρένα Μιλάνο Λοτζ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μιλάνο στο Λοτζ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λοτζ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μιλάνο στο Λοτζ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μιλάνο και Λοτζ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μιλάνο προς το Λοτζ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μιλάνο προς Λοτζ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Trenord
Trenord
Russian Railways
Russian Railways
PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μιλάνο Λοτζ

Πτήσεις Μιλάνο Λοτζ

Αεροπορικές εταιρείες Μιλάνο Λοτζ

Czech Airlines
Czech Airlines
Adria Airways
Adria Airways
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Lufthansa
Lufthansa
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μιλάνο Λοτζ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης