Προτεινόμενη διαδρομή
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βασιλεία
Βασιλεία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βασιλεία με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Βασιλεία
Δείτε τιμές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Chiasso
Chiasso
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Βασιλεία
Βασιλεία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μιλάνο στο Βασιλεία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο από το Βασιλεία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Βασιλεία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SBB CFF FFS, Deutsche Bahn, TGV Lyria, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μιλάνο - Βασιλεία.

Για το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Βασιλεία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μιλάνο προς Βασιλεία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μιλάνο στο Βασιλεία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μιλάνο Βασιλεία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μιλάνο - Βασιλεία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μιλάνο Βασιλεία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μιλάνο με το Βασιλεία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βασιλεία σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μιλάνο Βασιλεία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βασιλεία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μιλάνο είτε στο Βασιλεία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μιλάνο στο Βασιλεία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μιλάνο Βασιλεία

Πόλη αναχώρησης
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Βασιλεία
Ελβετία
Απόσταση
263 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Βασιλεία
Αναζήτηση διαμονής στο Βασιλεία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Βασιλεία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Βασιλεία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SBB CFF FFS, Deutsche Bahn, TGV Lyria, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μιλάνο στο Βασιλεία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μιλάνο-Βασιλεία θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μιλάνο προς το Βασιλεία είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μιλάνο-Βασιλεία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μιλάνο - Βασιλεία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μιλάνο στο Βασιλεία;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Μιλάνο-Βασιλεία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μιλάνο προς το Βασιλεία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βασιλεία για να καλύψουν την απόσταση των 263 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μιλάνο προς το Βασιλεία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 263 km μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μιλάνο προς το Βασιλεία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βασιλεία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μιλάνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μιλάνο Βασιλεία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Βασιλεία;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μιλάνο προς το Βασιλεία είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Βασιλεία είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μιλάνο προς το Βασιλεία μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μιλάνο; Πού θα φτάσω στο Βασιλεία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Greco Pirelli
Χάρτης
Milano Porta Garibaldi
Χάρτης
Milano Certosa
Χάρτης
Milano Lancetti
Χάρτης
Milano Villapizzone
Χάρτης
Milano Certosa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μιλάνο

Linate
Χάρτης
Malpensa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βασιλεία

Basel Bahnhof
Χάρτης
EuroAirport Basel
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βασιλεία

Basel SBB
Χάρτης
Basel Bad Bf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Βασιλεία
Αναζήτηση διαμονής στο Βασιλεία

Λεωφορείο Μιλάνο Βασιλεία

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βασιλεία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μιλάνο-Βασιλεία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μιλάνο προς Βασιλεία στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μιλάνο από Βασιλεία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βασιλεία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μιλάνο Βασιλεία

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μιλάνο Βασιλεία

Τρένα Μιλάνο Βασιλεία

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μιλάνο προς το Βασιλεία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μιλάνο στο Βασιλεία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βασιλεία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μιλάνο προς το Βασιλεία. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μιλάνο στο Βασιλεία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία.

Εταιρείες τρένων από Μιλάνο προς Βασιλεία

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
TGV Lyria
TGV Lyria
Trenord
Trenord
TILO-Treni Regionali Ticino Lombardia
TILO-Treni Regionali Ticino Lombardia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μιλάνο Βασιλεία

Πτήσεις Μιλάνο Βασιλεία

Αεροπορικές εταιρείες Μιλάνο Βασιλεία

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μιλάνο Βασιλεία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μιλάνο Βασιλεία

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μιλάνο Βασιλεία για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μιλάνο και Βασιλεία εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μιλάνο Βασιλεία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μιλάνο Βασιλεία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης