Προτεινόμενη διαδρομή
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Μάλμο
Μάλμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μαδρίτη στο Μάλμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μαδρίτη από το Μάλμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μαδρίτη στο Μάλμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, FlixBus ή Swebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μαδρίτη - Μάλμο.

Για το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Μάλμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μαδρίτη προς Μάλμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μαδρίτη στο Μάλμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μαδρίτη Μάλμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μαδρίτη - Μάλμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μαδρίτη Μάλμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μαδρίτη με το Μάλμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μάλμο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μαδρίτη στο Μάλμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μαδρίτη Μάλμο

Πόλη αναχώρησης
Μαδρίτη
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Μάλμο
Σουηδία
Απόσταση
2085 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαδρίτη Μάλμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μάλμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Μάλμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Μάλμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, FlixBus ή Swebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μαδρίτη στο Μάλμο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μαδρίτη προς το Μάλμο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μάλμο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μαδρίτη προς το Μάλμο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μάλμο για να καλύψουν την απόσταση των 2085 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μαδρίτη προς το Μάλμο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μαδρίτη προς το Μάλμο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μαδρίτη προς το Μάλμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μαδρίτη στο Μάλμο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μαδρίτη - Μάλμο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μαδρίτη; Πού θα φτάσω στο Μάλμο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μαδρίτη

Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μάλμο

Malmo
Χάρτης
Malmö
Χάρτης
Malmö Triangeln station
Χάρτης
Malmö Svävarterminalen
Χάρτης
Malmö Shell Holma
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μάλμο

Malmö Centralstation
Χάρτης
Lockarp
Χάρτης
Triangeln St.
Χάρτης
Hyllie St. (Malmö Arena)
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαδρίτη Μάλμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μάλμο

Λεωφορείο Μαδρίτη Μάλμο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μαδρίτη-Μάλμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μαδρίτη προς Μάλμο στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Μαδρίτη Μάλμο

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μαδρίτη Μάλμο

Τρένα Μαδρίτη Μάλμο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μαδρίτη στο Μάλμο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μαδρίτη προς το Μάλμο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μαδρίτη και Μάλμο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μαδρίτη προς Μάλμο

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μαδρίτη Μάλμο

Πτήσεις Μαδρίτη Μάλμο

Αεροπορικές εταιρείες Μαδρίτη Μάλμο

Germanwings
Germanwings
Iberia
Iberia
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μαδρίτη Μάλμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης