Προτεινόμενη διαδρομή
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερολίνο με αεροπορικά, λεωφορείο
Βερολίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Δείτε τιμές
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μαδρίτη στο Βερολίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μαδρίτη από το Βερολίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μαδρίτη στο Βερολίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, Russian Railways, ALSA ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μαδρίτη - Βερολίνο.

Για το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Βερολίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μαδρίτη προς Βερολίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μαδρίτη στο Βερολίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μαδρίτη Βερολίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μαδρίτη - Βερολίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μαδρίτη Βερολίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μαδρίτη με το Βερολίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βερολίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μαδρίτη στο Βερολίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μαδρίτη Βερολίνο

Πόλη αναχώρησης
Μαδρίτη
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Απόσταση
1869 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαδρίτη Βερολίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Βερολίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Βερολίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Βερολίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, Russian Railways, ALSA ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μαδρίτη προς το Βερολίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1869 km μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μαδρίτη Βερολίνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μαδρίτη στο Βερολίνο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Μαδρίτη-Βερολίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μαδρίτη στο Βερολίνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μαδρίτη-Βερολίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μαδρίτη; Πού θα φτάσω στο Βερολίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μαδρίτη

Madrid Sur
Χάρτης
Madrid America
Χάρτης
Madrid - Barajas Airport T4
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μαδρίτη

Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερολίνο

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Berlin, Am Ostbahnhof (InterCityHotel)
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin Alexanderplatz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin Alt-Tegel
Χάρτης
Berlin Zoo
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης
Berlin Ostbahnhof
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin Zoologischer Garten
Χάρτης
Berlin-Spandau
Χάρτης
Berlin-Gesundbrunnen
Χάρτης
Berlin-Lichtenberg
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βερολίνο

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης
Tegel
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαδρίτη Βερολίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Βερολίνο

Λεωφορείο Μαδρίτη Βερολίνο

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μαδρίτη-Βερολίνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μαδρίτη και Βερολίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μαδρίτη-Βερολίνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Μαδρίτη Βερολίνο

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Berlin Shuttle
Berlin Shuttle
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μαδρίτη Βερολίνο

Τρένα Μαδρίτη Βερολίνο

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μαδρίτη προς το Βερολίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μαδρίτη προς το Βερολίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μαδρίτη προς το Βερολίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Μαδρίτη προς Βερολίνο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μαδρίτη Βερολίνο

Πτήσεις Μαδρίτη Βερολίνο

Αεροπορικές εταιρείες Μαδρίτη Βερολίνο

Germanwings
Germanwings
Iberia
Iberia
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Europa
Air Europa
LATAM Airlines
LATAM Airlines
Air France
Air France
Air Berlin
Air Berlin
Hainan Airlines
Hainan Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μαδρίτη Βερολίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης