Προτεινόμενη διαδρομή
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αϊντχόβεν με λεωφορείο, αεροπορικά
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μαδρίτη από το Αϊντχόβεν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Nederlandse Spoorwegen NS, ALSA, Eurolines, Blablabus ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μαδρίτη - Αϊντχόβεν.

Για το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μαδρίτη προς Αϊντχόβεν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μαδρίτη Αϊντχόβεν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μαδρίτη - Αϊντχόβεν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μαδρίτη με το Αϊντχόβεν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αϊντχόβεν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Πόλη αναχώρησης
Μαδρίτη
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Αϊντχόβεν
Ολλανδία
Απόσταση
1414 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαδρίτη Αϊντχόβεν
Αναζήτηση διαμονής στο Αϊντχόβεν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Nederlandse Spoorwegen NS, ALSA, Eurolines, Blablabus ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μαδρίτη προς το Αϊντχόβεν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αϊντχόβεν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μαδρίτη προς το Αϊντχόβεν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αϊντχόβεν για να καλύψουν την απόσταση των 1414 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μαδρίτη προς το Αϊντχόβεν;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μαδρίτη προς το Αϊντχόβεν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μαδρίτη προς το Αϊντχόβεν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μαδρίτη - Αϊντχόβεν μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μαδρίτη; Πού θα φτάσω στο Αϊντχόβεν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μαδρίτη

Madrid Sur
Χάρτης
Madrid America
Χάρτης
Madrid - Barajas Airport T4
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μαδρίτη

Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αϊντχόβεν

Eindhoven
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αϊντχόβεν

Eindhoven
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αϊντχόβεν

Eindhoven
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαδρίτη Αϊντχόβεν
Αναζήτηση διαμονής στο Αϊντχόβεν

Λεωφορείο Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μαδρίτη-Αϊντχόβεν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μαδρίτη προς Αϊντχόβεν στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Μαδρίτη Αϊντχόβεν

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Τρένα Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μαδρίτη στο Αϊντχόβεν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μαδρίτη προς το Αϊντχόβεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μαδρίτη και Αϊντχόβεν, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μαδρίτη προς Αϊντχόβεν

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Πτήσεις Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Αεροπορικές εταιρείες Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Ryanair
Ryanair
Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
KLM
KLM
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Μαδρίτη Αϊντχόβεν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης