Προτεινόμενη διαδρομή
Μαγδεμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φράιμπουργκ με λεωφορείο, Carpooling
Φράιμπουργκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μαγδεμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Φράιμπουργκ
Φράιμπουργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μαγδεμβούργο από το Φράιμπουργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μαγδεμβούργο - Φράιμπουργκ.

Για το ταξίδι σας από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μαγδεμβούργο προς Φράιμπουργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μαγδεμβούργο - Φράιμπουργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Φράιμπουργκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μαγδεμβούργο είτε στο Φράιμπουργκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Πόλη αναχώρησης
Μαγδεμβούργο
Γερμανία
Σαξονία-Άνχαλτ
Πόλη προορισμού
Φράιμπουργκ
Γερμανία
Κάτω Σαξονία
Απόσταση
245 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Φράιμπουργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μαγδεμβούργο προς το Φράιμπουργκ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Φράιμπουργκ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μαγδεμβούργο προς το Φράιμπουργκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φράιμπουργκ για να καλύψουν την απόσταση των 245 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μαγδεμβούργο-Φράιμπουργκ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μαγδεμβούργο - Φράιμπουργκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μαγδεμβούργο προς το Φράιμπουργκ.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μαγδεμβούργο; Πού θα φτάσω στο Φράιμπουργκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μαγδεμβούργο

Magdeburg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φράιμπουργκ

Freiburg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φράιμπουργκ

Freiburg (Breisgau) Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Φράιμπουργκ

Λεωφορείο Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μαγδεμβούργο-Φράιμπουργκ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φράιμπουργκ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μαγδεμβούργο-Φράιμπουργκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μαγδεμβούργο προς Φράιμπουργκ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Τρένα Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μαγδεμβούργο προς το Φράιμπουργκ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φράιμπουργκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μαγδεμβούργο προς Φράιμπουργκ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μαγδεμβούργο στο Φράιμπουργκ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μαγδεμβούργο προς Φράιμπουργκ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μαγδεμβούργο και Φράιμπουργκ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μαγδεμβούργο Φράιμπουργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης