Προτεινόμενη διαδρομή
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με αεροπορικά
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάντσεστερ από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, Virgin Trains, FlixBus, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάντσεστερ - Πουέρτο ντελ Ροζάριο.

Για το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μάντσεστερ προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μάντσεστερ - Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μάντσεστερ με το Πουέρτο ντελ Ροζάριο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πόλη αναχώρησης
Μάντσεστερ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
2936 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Αναζήτηση διαμονής στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, Virgin Trains, FlixBus, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μάντσεστερ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μάντσεστερ-Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μάντσεστερ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μάντσεστερ-Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μάντσεστερ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2936 km μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μάντσεστερ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάντσεστερ; Πού θα φτάσω στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μάντσεστερ

Manchester
Χάρτης
Manchester Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester Piccadilly
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Puerto del Rosario
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Puerto del Rosario
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Αναζήτηση διαμονής στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πλοία Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Μάντσεστερ προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μάντσεστερ για το Πουέρτο ντελ Ροζάριο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μάντσεστερ - Πουέρτο ντελ Ροζάριο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas
Naviera Armas
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Λεωφορείο Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τρένα Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μάντσεστερ στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Πουέρτο ντελ Ροζάριο.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μάντσεστερ προς το Πουέρτο ντελ Ροζάριο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Μάντσεστερ προς Πουέρτο ντελ Ροζάριο

CrossCountry
CrossCountry
Virgin Trains
Virgin Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Πτήσεις Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Αεροπορικές εταιρείες Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Monarch Airlines
Monarch Airlines
Ryanair
Ryanair
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
British Airways
British Airways
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Thomson Airways
Thomson Airways
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Jet2.com
Jet2.com
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Transavia.com France
Transavia.com France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Luxair
Luxair
Niki Airlines
Niki Airlines
Meridiana
Meridiana
TUIfly
TUIfly
Binter Canarias
Binter Canarias
Αναζήτηση για πτήσεις Μάντσεστερ Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης