Προτεινόμενη διαδρομή
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γιβραλτάρ με αεροπορικά
Γιβραλτάρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γιβραλτάρ
Γιβραλτάρ
Δείτε τιμές
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γιβραλτάρ
Γιβραλτάρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάντσεστερ από το Γιβραλτάρ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, Virgin Trains, FlixBus, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάντσεστερ - Γιβραλτάρ.

Για το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μάντσεστερ προς Γιβραλτάρ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μάντσεστερ Γιβραλτάρ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μάντσεστερ - Γιβραλτάρ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μάντσεστερ με το Γιβραλτάρ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γιβραλτάρ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Πόλη αναχώρησης
Μάντσεστερ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Γιβραλτάρ
Γιβραλτάρ
Απόσταση
1943 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Γιβραλτάρ
Αναζήτηση διαμονής στο Γιβραλτάρ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, Virgin Trains, FlixBus, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μάντσεστερ προς το Γιβραλτάρ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γιβραλτάρ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μάντσεστερ προς το Γιβραλτάρ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γιβραλτάρ για να καλύψουν την απόσταση των 1943 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μάντσεστερ - Γιβραλτάρ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μάντσεστερ προς το Γιβραλτάρ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μάντσεστερ προς το Γιβραλτάρ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μάντσεστερ προς το Γιβραλτάρ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάντσεστερ; Πού θα φτάσω στο Γιβραλτάρ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μάντσεστερ

Manchester
Χάρτης
Manchester Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester Piccadilly
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester International
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γιβραλτάρ

North Front
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Γιβραλτάρ
Αναζήτηση διαμονής στο Γιβραλτάρ

Λεωφορείο Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μάντσεστερ από Γιβραλτάρ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γιβραλτάρ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Τρένα Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μάντσεστερ και Γιβραλτάρ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μάντσεστερ προς το Γιβραλτάρ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Μάντσεστερ προς Γιβραλτάρ

CrossCountry
CrossCountry
Virgin Trains
Virgin Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Πτήσεις Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Αεροπορικές εταιρείες Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Royal Air Maroc
Royal Air Maroc
Easyjet
Easyjet
Thomson Airways
Thomson Airways
Aurigny Air Services
Aurigny Air Services
British Airways
British Airways
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μάντσεστερ Γιβραλτάρ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης