Προτεινόμενη διαδρομή
Μάλαγα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γλασκώβη με αεροπορικά
Γλασκώβη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μάλαγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Γλασκώβη
Γλασκώβη
Δείτε τιμές
Μάλαγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γλασκώβη
Γλασκώβη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάλαγα στο Γλασκώβη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάλαγα από το Γλασκώβη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάλαγα στο Γλασκώβη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, First TransPennine Express, Virgin Trains, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάλαγα - Γλασκώβη.

Για το ταξίδι σας από το Μάλαγα στο Γλασκώβη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μάλαγα προς Γλασκώβη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάλαγα στο Γλασκώβη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μάλαγα Γλασκώβη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μάλαγα - Γλασκώβη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μάλαγα Γλασκώβη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μάλαγα με το Γλασκώβη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γλασκώβη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάλαγα στο Γλασκώβη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάλαγα Γλασκώβη

Πόλη αναχώρησης
Μάλαγα
Ισπανία
Ανδαλουσία
Πόλη προορισμού
Γλασκώβη
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Απόσταση
2129 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάλαγα Γλασκώβη
Αναζήτηση διαμονής στο Γλασκώβη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάλαγα στο Γλασκώβη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάλαγα στο Γλασκώβη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, First TransPennine Express, Virgin Trains, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μάλαγα στο Γλασκώβη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μάλαγα-Γλασκώβη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάλαγα στο Γλασκώβη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μάλαγα-Γλασκώβη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μάλαγα προς το Γλασκώβη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2129 km μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γλασκώβη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μάλαγα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάλαγα; Πού θα φτάσω στο Γλασκώβη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μάλαγα

Malaga-Costa del Sol
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γλασκώβη

Glasgow
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γλασκώβη

Glasgow Central
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γλασκώβη

Glasgow International
Χάρτης
Prestwick
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάλαγα Γλασκώβη
Αναζήτηση διαμονής στο Γλασκώβη

Λεωφορείο Μάλαγα Γλασκώβη

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Γλασκώβη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μάλαγα από Γλασκώβη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γλασκώβη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μάλαγα Γλασκώβη

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάλαγα Γλασκώβη

Τρένα Μάλαγα Γλασκώβη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μάλαγα προς το Γλασκώβη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μάλαγα στο Γλασκώβη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μάλαγα και Γλασκώβη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μάλαγα προς το Γλασκώβη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Μάλαγα προς Γλασκώβη

CrossCountry
CrossCountry
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Virgin Trains
Virgin Trains
ScotRail
ScotRail
East Coast
East Coast
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μάλαγα Γλασκώβη

Πτήσεις Μάλαγα Γλασκώβη

Αεροπορικές εταιρείες Μάλαγα Γλασκώβη

Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Thomson Airways
Thomson Airways
British Airways
British Airways
BA CityFlyer
BA CityFlyer
Cityjet
Cityjet
FlyBE
FlyBE
Αναζήτηση για πτήσεις Μάλαγα Γλασκώβη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης