Προτεινόμενη διαδρομή
Μάαστριχτ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μάλμο με λεωφορείο
Μάλμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μάαστριχτ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Κολωνία
Κολωνία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Δείτε τιμές
Μάαστριχτ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Λιέγη
Λιέγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάαστριχτ στο Μάλμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάαστριχτ από το Μάλμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάαστριχτ στο Μάλμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, FlixBus, DeinBus, Blablacar ή SNCB-NMBS), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάαστριχτ - Μάλμο.

Για το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Μάλμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μάαστριχτ προς Μάλμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάαστριχτ στο Μάλμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μάαστριχτ Μάλμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μάαστριχτ - Μάλμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μάαστριχτ Μάλμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μάλμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μάαστριχτ είτε στο Μάλμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάαστριχτ στο Μάλμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάαστριχτ Μάλμο

Πόλη αναχώρησης
Μάαστριχτ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Μάλμο
Σουηδία
Απόσταση
718 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάαστριχτ Μάλμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μάλμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Μάλμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Μάλμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, FlixBus, DeinBus, Blablacar ή SNCB-NMBS, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάαστριχτ στο Μάλμο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μάαστριχτ προς το Μάλμο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μάλμο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μάαστριχτ προς το Μάλμο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μάλμο για να καλύψουν την απόσταση των 718 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μάαστριχτ στο Μάλμο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μάαστριχτ στο Μάλμο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μάαστριχτ προς το Μάλμο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μάαστριχτ στο Μάλμο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μάαστριχτ - Μάλμο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάαστριχτ; Πού θα φτάσω στο Μάλμο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μάαστριχτ

Maastricht
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μάαστριχτ

Maastricht
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μάλμο

Malmo
Χάρτης
Malmö
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάαστριχτ Μάλμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μάλμο

Λεωφορείο Μάαστριχτ Μάλμο

Τα λεωφορεία μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μάαστριχτ-Μάλμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μάαστριχτ προς Μάλμο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μάαστριχτ και Μάλμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μάλμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Μάαστριχτ Μάλμο

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάαστριχτ Μάλμο

Τρένα Μάαστριχτ Μάλμο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μάαστριχτ προς το Μάλμο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μάαστριχτ προς το Μάλμο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μάαστριχτ στο Μάλμο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μάλμο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μάαστριχτ προς Μάλμο

SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μάαστριχτ Μάλμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μάαστριχτ Μάλμο

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μάαστριχτ προς το Μάλμο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μάαστριχτ στο Μάλμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μάαστριχτ προς Μάλμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μάαστριχτ Μάλμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μάαστριχτ Μάλμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης