Μάαστριχτ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βρυξέλλες με λεωφορείο, Carpooling
Βρυξέλλες
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάαστριχτ από το Βρυξέλλες και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάαστριχτ - Βρυξέλλες.

Για το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μάαστριχτ προς Βρυξέλλες

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μάαστριχτ Βρυξέλλες

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βρυξέλλες με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μάαστριχτ είτε στο Βρυξέλλες.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάαστριχτ Βρυξέλλες

Πόλη αναχώρησης
Μάαστριχτ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Βρυξέλλες
Βέλγιο
Απόσταση
94 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάαστριχτ Βρυξέλλες
Αναζήτηση διαμονής στο Βρυξέλλες
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μάαστριχτ Βρυξέλλες. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάαστριχτ στο Βρυξέλλες;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μάαστριχτ προς το Βρυξέλλες είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βρυξέλλες για να καλύψουν την απόσταση των 94 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάαστριχτ; Πού θα φτάσω στο Βρυξέλλες;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μάαστριχτ

Maastricht
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βρυξέλλες

Bruxelles-Nord
Χάρτης
Bruxelles-Midi
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάαστριχτ Βρυξέλλες
Αναζήτηση διαμονής στο Βρυξέλλες

Λεωφορείο Μάαστριχτ Βρυξέλλες

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μάαστριχτ από Βρυξέλλες ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βρυξέλλες, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μάαστριχτ-Βρυξέλλες ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μάαστριχτ προς Βρυξέλλες στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μάαστριχτ Βρυξέλλες

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάαστριχτ Βρυξέλλες

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μάαστριχτ Βρυξέλλες

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μάαστριχτ και Βρυξέλλες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μάαστριχτ Βρυξέλλες για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μάαστριχτ Βρυξέλλες

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μάαστριχτ Βρυξέλλες

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης